KAAKAOKLUBI

kaakaoklubi1

Kaakaoklubissa opit tunnetaitoja sekä ymmärtämään värähtelyyn perustuvaa todellisuutta. Me luomme oman todellisuutemme ja kaakao auttaa meitä tulemaan prosessista tietoisemmaksi.

Ympäristösi ei vaikuta sinuun.
Sinä vaikutat ympäristöösi.

Kaakaoklubi on heille, jotka haluavat elää enemmän, sukeltaa syvälle ja pitää silmänsä auki. He haluavat elää täyttä elämää, rakastaa koko sydämellään ja nauraa ääneen silloin kun naurattaa. He näyttävät myös heikkoutensa ja haavoittuvaisuutensa. He eivät halua enää paeta erilaisten roolien taakse vaan olla todellisia omia itsejään kokonaisuudessaan.

Juomme kupillisen seremonia-tason kaakaota.  Kaakao auttaa siirtymään mielestä takaisin sydämeen, löytämään harmonian itsen ja ympäristön kanssa ja vaikeimmatkin asiat alkavat hymyilyttämään.

 

Seremoniallinen kaakao

Käyttämämme kaakao kasvaa Guatemalan sademetsässä ja on alkuperäistä criollo-lajiketta. Kaakaopavut ovat paikallisten käsin kuorimia ja huippulaatua.

Kaakao hiljentää ylirationaalisen mielen ja vie meidät takaisin sydämeen. Maya-intiaanit kutsuivat kaakaota sademetsän lääkkeeksi. Seremonia-annos kaakaota lisää verenkiertoa aivoissa 20-30%. Se auttaa monitasoiseen keskittymiseen ja meditoiminen onnistuu vähemmällä vaivannäöllä. 

Kaakao antaa mahdollisuuden saada vahvemman yhteyden omaan todelliseen itseensä, tunnekehoonsa, alitajuisiin uskomuksiinsa ja toimintamalleihin. Se myös auttaa löytämään vahvemman yhteyden valoon ja korkeampiin taajuuksiin. Kaakao ei kuitenkaan vie mihinkään vaan auttaa sinua löytämään tarvitsemasi itse.

Kaakaoklubin palvelut

Yleinen Kaakaoklubi on kaikille sopiva ja niitä järjestetään  sekä Helsingissä että Tampereella. Katso sinulle sopivat ajat  Facebook -ryhmistä Kaakaoklubi Helsinki & Kaakaoklubi Tampere

Kaakaoklubin Pienryhmä on tarkoitettu säännöllisempään työskentelyyn. Suljetussa Facebook-ryhmässä voi keskustella itselle tärkeistä asioista ja jakaa tietoa sekä kokemuksia. Pienryhmässä on mahdollisuus saada henkilökohtaisempaa ohjausta juuri sinulle tärkeisiin asioihin.

Yksityinen Kaakaoklubi on hieno kokemus juhliin tai omalle ystäväporukalle. Tutulla porukalla on helpompi saada kaikki irti Kaakaoklubista, koska ystäviin on helpompi luottaa. Jokaisen on helppo olla oma itsensä. Hauska lisä hääseremoniasta polttareihin ja syntymäpäiväjuhliin.

Varaa yksityinen kaakaoklubi antti@lepomieli.fi

Henkilökohtainen Kaakaoklubi on sinua varten, juuri siitä asiasta, mikä sinulle on tärkeää. Henkilökohtainen Kaakaoklubissa tehdään dialogipainotteinen meditaatio ja saat ohjaajan herkeämättömän läsnäolon koko istunnon ajan.

Yksittäiset seremonia-annokset
Voit myös pitää oman kaakaoseremonian kotonasi yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa ostamalla valmiiksi pakattuja, yksittäisiä seremonia-annoksia. Lisäät vain veden ja olet valmis aloittamaan seremoniasi – riippumatta paikasta tai ajasta.

13245312_10207477429227215_3366932597669070981_n

 

Lue lisää Facebook-ryhmistä
Tampere & Helsinki

Kun osallistut Kaakaoklubiin

Kun osallistut Kaakaoklubiin, älä aseta odotuksia. Luota, että saat apua ja helpotusta sillä hetkellä pinnalla kyteviin asioihin. Jos työasiat painavat mieltä, nukut huonosti tai pinna palaa helposti, on hyvä antautua ko. asioille ja oppia tämän hetkisen tilanteen hyväksymistä. Ensin pitää hoitaa se, mikä on aktiivisimpana. Suurin syy, miksi ihmiset voivat huonosti on, että he tuomitsevat oman tilanteensa ja tuntemuksensa. Vastustus luo kipua ja tunne jumahtaa paikalleen.

Ensimmäiset kerrat voit keskittyä tietoisuuden kartuttamiseen. Mitä tunnet, missä se tuntuu ja miltä se tuntuu. Niin, luit oikein. Keskity tiedostamaan, miltä tuntuu, kun tunnet jotain. Opit tunnistamaan eri tunteiden ja tuntemusten erot. Kaikki punaviinit maistuvat punaviiniltä, mutta jokainen punaviini maistuu silti erilaiselta. Samalla tavalla yksittäisissä tunteissa tai tuntemuksissa on paljon eroja. Et enää huku ja kadota itseäsi tunnereaktioon.

Usein toistamme samoja asioita läpi elämämme. Tilanteet muuttuvat, mutta ydinteema pysyy samana. Voit myös kysyä itseltäsi; millaiset tapahtumat elämässäsi ovat toistaneet itseään – toistaako parisuhteesi tai työpaikkasi samaa kaavaa? Kun tulemme tietoisemmaksi, mitä tunnemme ja miksi toistamme tiettyjä asioita elämässämme, niiden muuttaminen on helpompaa.

Keskity esimerkiksi:

 • Missä kohtaa kehoasi tunnet ko. tuntemuksen tai tunteen
 • Miten kuvailisit tunnetta (väri, muoto, lämpötila, ystävällisyys..)
 • Mitä tunne merkitsee sinulle tai mitä sen alta saattaa paljastua
 • Jos tunne tai tuntemus voisi puhua, mitä se tahtoisi sanoa

Kun koet olevasi tietoinen, mitä kehossasi tapahtuu, peräänny.
Älä tee mitään. Älä tuomitse, älä yritä parantaa, analysoida tai ampua sitä valkoisen valon laser-aseellasi.
Rentoudu ja hengitä syvään. Luota, että sinulle ei voi tapahtua mitään, mikä olisi sinulle pahasta. Luota kehoosi ja katso, mitä tapahtuu.

Tämä on yleensä kaikista vaikeinta. Olemme tottuneet hillitsemään, jos jokin tuntuu voimakkaalta. Jos jokin naurattaa liikaa, täytyy hillitä itsensä. Jos itkee väärässä paikassa, täytyy hillitä itsensä. Jos on vihainen, täytyy hillitä itsensä. Kontrollin menettämisen pelko on suuri. Mitä sitten saattaisikaan tapahtua?

Kaakaoklubi on paikka, missä turvallisessa ympäristössä voi tutustua uudestaan tunteisiinsa, jotka on lapsuuden jälkeen saattanut tukahduttaa. Ja huomata, että tunteet ovat meidän avuksi. 

Tunteet ovat yksi suurimmista lahjoistamme.

DSCN0822

Kommentit

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lepomieli Instagramissa

  Something is wrong.
  Instagram token error.
  Load More

  Antti Leponiemi

  antti@lepomieli.fi
  Skype: Lepomieli
  Facebook: Lepomieli

  Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

  kirjassa opit kaavan, jolla pystyt nopeasti paikallistamaan tunteesi ja muuttamaan niitä.

  Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
  - Antti

  Lepomieli