Kokemuksia Lepomielen valmennuksesta

 

Kiitän joka aamu siitä, että sain maailmankaikkeuden parhaimman koutsin, erään Lepomielen, nimittäin mieleni lepää rakkaudessa vaikka ympärilläni kuohuu suuria asioita! Olo on kuin rakastuneella, ja olenkin tainnut rakastua tähän elämään!🙏✨💙

- Yrittäjä, kuvataiteilija

 

Aloittaessani valmennuksen olin mielestäni jo hyvällä tasolla oman henkisenpolun tiellä ja ajattelin että valmennuksen avulla saan lisä boostia asioita kohden joita halusin tavoitella. Matka joka valmennuksen aikana käytiin oli fantastinen sekä en olisi voinut aloittaessani kuvitella kuinka paljon elämänkatsomus voisi valmennuksen aikana muuttua.

Esimerkiksi työpaikka, jota päivätöikseni teen oli muuttunut aikasemman oman henkisenkasvun myötä sellaiseksi, jota aloin jo vihaamaan. Vaikka oma ajatus tai tarkoitus ei ollut nykyisessä työssä vihtyvyyden parantamiseen niin jo sekin muuttui valmennuksen myötä sellaiseksi jota tahtoisi tehdä vaikka joka päivä :). Varmuus omaan tekemiseen ja olemassaolemiseen sekä sisäisen rakkauden löytäminen itsestäni olivat ne suurimmat annit jota tänä aikana sain.

Lämpimät suositukset kokeilemaan ja katsomaan mitä sinusta voikaan sisältä löytyä.

- Yrittäjä, turvamies

 

Antti välittää. Hän tuki kun sitä tarvitsin ja haastoi kun olin siihen valmis. Hän oli minulle todella vahva peili, jonka ansiosta pääsin asettamaani tavoitteeseen.

- Toimitusjohtaja

Sun hyvä, positiivinen energia huokui skypen ja myös tekstien välityksellä. Osaat selittää asiat kunnolla miten ne käytännössä tehdään, oot mahtava tsemppaaja ja sun oman elämän esimerkit toimi todella hyvin!

Ehdottomasti suosittelisin sun valmennuksia muille. Sä oot paras valmentaja mitä voi olla, edellä mainituista syistä ja voin kyllä takuu varmasti sanoa, että kun sun oppeja tekee omassa elämässä niin muutos positiiviseen on sataprosenttisen varma!

Kyllä käsi sydämellä suosittelen! Joka päivä mä kiitän mielessäni sua ❤️ Tekis mieli ihmetellä, että miten tää kaikki on mahdollista, mutta nykyään mä uskon siihen, että kaikki on mahdollista! Alkuvuodesta mä mietin, että pysyyköhän tää flow-tila ja vähän mä jopa epäilin. Sit mä päätin, että kyllä tää pysyy kun mä pidän linjani ja niinhän se on pysynyt!

Vaikeuksien keskellä mä muistan sun sanat, että ilman niitä haasteita mulla ei ois tilaisuutta harjoitella lisää mun taitoja. Ja itse mä päätän mihin mä ajatukseni keskitän. Niin yksinkertaiselta kuin se kuullostaakin, niin ennen valmennusta mä en osannut tehdä sille asialle mitään. Nyt mä ymmärrän mikä voima mun ajatuksilla on ja mikä tärkeintä, mä tiedostan heti kun ajatusten suunta on väärä ja osaan kääntää ne positiiviseen. Lisäksi mä oon ymmärtänyt, että mun todellisuus on mun ja jonkun muun todellisuus voi olla ihan toinen. Eikä mua enää yhtään harmita tietyt asiat, kun vain sillä minun todellisuudella on merkitys mulle itselleni.

Ihmiselle, joka harkitsee sun valmennusta mä sanoisin, että se on parasta mitä itselleen voi tehdä! Kun sun valmennukseen sitoutuu ja tekee hommat, elämä muuttuu lopullisesti. Ja siis parempaan suuntaan! Valmennus maksoi mun kuukauden tuloni sillä hetkellä, mutta se oli mun elämäni parhaiten käytetty raha! Se viesti minkä laitoit mulle kun mietin valmennusta, sai mut samantien tietään mikä on mun vastaus. Uskon, että me kohdataan vielä ☺️

- Yksinhuoltajaäiti

 

Kutsutaan nyt valmennussessioita vaikka nimellä "ankkurointihetki". Tarkoittaa sitä, että kun asioita kelailee yksin omassa päässä niin niitä on hankala jäsentää ja ylipäätään pitää ruodussa. Mutta kun niitä pallottelee sun kanssa, niin se pakottaa artikuloimaan asiat järkevään muotoon. Samalla se sessio on selkeä, konkreettinen, piste johon nykytilaa ja -ajatuksia voi verrata.

Mun mielestä valmennus on sellainen "when the student is ready, teacher appears" -tyyppinen juttu. Se ei siis sovi kaikille, mutta se sopii täydellisesti sellaiselle ihmiselle joka on a) valmis muuttamaan jotain elämässän ja b) valmis tekemään itse töitä sen eteen. Coachaus ei ole mikään oikotie onneen, mutta sellaiselle ihmiselle joka on valmis aloittamaan jotain uutta, muttei tiedä mitä tehdä ja mihin mennä, se on ehdottoman tärkeä apu.

Sun vahvuus on siinä, että sä oot äärimmäisen tarkka kuuntelija ja osaat bongata oleelliset asiat. Sen jälkeen osaat myös hieroa ne naamaan riittävän tehokkaasti.

Vastaus kysymykseen on, että suosittelisin mutta vain sellaiselle joka on valmis siihen.

- Lifestyle yrittäjä, koodaaja

’’Minulla on pitkä hoitohistoria Antin kanssa. Hän jo opiskellessaan oli mestari hierontapöydällä ja Antti on ainoa joka on saanut ruumiini kohoamaan hoitopöydältä niin, että toinen osa kehostani jäi hoitopöydälle. Hän paransi jo silloin ainutlaatuisella tyylillään kaikki jumit kropassani ja korvienvälissäni.

Olen myös kahdesti osallistunut Antin Life & Business Coaching –ohjelmaan. Siinä olemme yhdessä käyneet läpi erilaisin keinoin kipupisteitäni ja katsoneet eteenpäin, miten voisin ja uskaltaisin luottaa  usein niin pelottavaan tulevaisuuteen.

Kahden tiiviin n. 6 kuukautta kestäneen  Life & Business Coaching- ohjelman jälkeen voin sanoa, että uskallan luottaa huomattavasti enemmän kaikkeen tulevaan sekä olen löytänyt yhteyden omaan minuuteeni. Haluan suositella Antin puoleen kääntymistä kaikille, jotka haluavat tietää ja saada elämästään enemmän irti sekä avata uusia polkuja paikkaan, mihin eivät koskaan kuvitelleet pääsevänkään.’’

- Project manager

 

 

Osallistuin Magnesiassa viimeiseen kaakaoseremoniaan, joka oli minulle hyvin tunteellinen ja vahva kokemus. Osallistujat saivat sitä kautta yhden tunnin ilmaisen videovalmennuskerran, jonka perusteella päätin osallistua valmennukseen. Olin coachingin alussa hyvin vaikeassa, uudessa elämäntilanteessa, jolloin tuntui että jään täysin ongelmieni ja huolieni musertamaksi. Minulla ei ollut energiaa ottaa yksin ohjia omiin käsiini.

Opin hallitsemaan paremmin ajatuksiani, pysäyttämään ajatuksenjuoksun ennen kuin se lähtee liian pitkälle katastrofiajatuksiin ja paniikkiin asti, sekä katsomaan tilannettani ja ajatuksiani ulkopuolisen silmin, jolloin ongelmille sai parempaa perspektiiviä. Myös Antin tapa ”haastaa” ajatuksiani vaikutti tehokkaasti uusien ajatusmallien löytämiseen, vaikkei ”mukavuusalueelta” lähteminen aluksi helpolta tuntunutkaan 😄

Sain valmennuksen avulla paljon rohkeutta kohdata tiettyjä ongelmia elämässäni, joita olen lykännyt pelon vuoksi sekä työkaluja elämän, ja erityisesti mielen) hallintaan. Valmennus ikäänkuin käynnisti uuden muutoksen ajan elämässäni, mitä en olisi välttämättä uskaltanut kohdata yksin.

Olen edelleen keskellä muutosprosessia ja omien arvojen, toiveiden ja tarpeiden uudelleenkalibrointia, joten tilanne aiheuttaa edelleen vahvoja uusia tunteita ja ajatuksia, mutta olen kuitenkin yleisesti ottaen luottavainen tulevaisuuden suhteen ja uskon, että asiat menevät juuri niin, kuin niiden pitää. Minulla on henkisesti vahvempi ja varmempi olo, kuin pari kuukautta sitten ennen valmennusta.

Suosittelen valmennusta kenelle tahansa, joka kaipaa muutosta elämäänsä, ajatusmalleihinsa tai rutiineihinsa. Valmennus tuo ikäänkuin turvallisen tönäisyn muutosta kohti etenkin silloin, kun tuntuu ettei itsellä ole tarpeeksi voimavaroja tai työkaluja sen toteuttamiseen yksin.

Antti on hyvin lempeä mutta jämpti, asiallinen, kannustava ja osaava ammattinen. Tuntui, että tulin aidosti kuulluksi ja minusta pidettiin huolta.

- Yrittäjä, verkkokaupan pitäjä

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli