Lepomieli

Lepomieli -valmennukset

Hyvä olo on opittavissa oleva taito.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit löytämään ilon, helppouden ja hauskanpidon kaikilla elämän osa-alueilla.

Löydämme yhdessä sinulle helpolta tuntuvan tavan alkaa elämään elämääsi, jossa saat seurata iloa ja innostusta. Saat työkalut ja harjoitukset, joilla pystymme yhdessä muuttamaan elämäsi haluamaasi suuntaan.

Ohjaan sinut näkemään mahdollisuuksia, joiden et tiennyt olevan edes olemassa. Tulet luomaan elämääsi iloa, helppoutta ja yltäkylläisyyttä. Kun opit hallitsemaan tunnetilojasi, pystyt luomaan haluamasi todellisuuden. Elämän ei ole tarkoitus olla vaikeaa vaikka meistä monet ovat siihen ehdollistuneet.

  • Mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua?
  • Mitä jos muiden mielipiteet eivät olisi ongelma?
  • Mitä tehdä silloin, kun mikään ei tunnu auttavan ja voit äärimmäisen pahoin?

Oletko valmis viemään elämäsi uudelle tasolle?

Tarjoan sinulle mahdollisuusvalmennuksen (arvo 150€), jotta saat henkilökohtaisen kosketuksen tapaani valmentaa. Tämä on sinulle ilmainen. 

Mahdollisuusvalmennus on tunnin kestävä videopuhelu, jossa selvitämme yhdessä, mikä sinulle on mahdollista. Autan sinua näkemään mahdollisuuksia, joiden olemassaolosta et ehkä edes tiennyt ja teemme yhdessä suunnitelman, miten voit alkaa luomaan omaa todellisuuttasi entistä vahvemmin. Saat selkeyden, mitä sinä todella tahdot ja kuinka sen saavuttaminen on mahdollista.

"Osallistuin Lepomielen valmennusohjelmaan, ja voin todeta sen olleen parhaita sijoituksia elämässäni.

Antin erityinen tapa valmentaa, kaikki se huikea osaaminen, lämpö ja välittäminen, tekivät minuun suuren vaikutuksen.

Ja se muutos, minkä itsessäni koin valmennuksen aikana on ollut jotain uskomatonta. Löysin kadoksissa olleet tunteeni, itkuni, iloni, synnyin suunnilleen uudestaan. Sain rohkeutta kohdata pelkojani, vastustamatta niitä. Listaa voisi jatkaa vielä...

Mutta vahva suositus, jos tarvitset huippukoutsia!💙"

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli