Lepomieli

Antti Leponiemi

Antti Leponiemi on tunnetaitojen kouluttaja ja elämisestä nauttija. Hän ohjaa ja opastaa asiakkaitaan elämään täydessä potentiaalissaan. Antti on luonut konkreettisen prosessin, jolla voit saavuttaa linjauksen todellisen itsesi kanssa ja siten luoda tietoisesti oman todellisuutesi.

Mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua? Mitä jos elämä voisikin olla helppoa ja nautinnollista? Mitä jos sinulla olisi sisäinen GPS, joka näyttää sinulle kaikista helpoimman, tuottavimman ja nautinnollisimman reitin unelmiisi? Mitä jos voisit luoda haluamasi todellisuuden?

Antti on kulkenut pitkän matkan masennuksesta tilanteista riippumattomaan iloon ja helppouteen. Hän on opiskellut lääkärishamaanin opetuksessa Guatemalassa ja kiertänyt ympäri maailmaa oppien eri alojen mestareilta.

Lue Antin koko tarina täältä (ja katso kuvat)! 

Lepomieli Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

lepomieli

Follow
Load More

Antti Leponiemi

antti@lepomieli.fi
Skype: Lepomieli
Facebook: Lepomieli

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli