leponiemi_lisäedit-339

Antti Leponiemi

Olen tunnetaitojen kouluttaja ja elämisestä nauttija. Ohjaan ja opastan sinua elämään enemmän. Autan sinua erityisesti merkityksellisyyden ja motivaation vahvistamisessa, tavoitteiden saavuttamisessa ilman loppuun palamista sekä palautumisessa ja elämisestä nauttimisessa.

Mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua? Mitä jos elämä voisikin olla helppoa ja nautinnollista? Mitä jos sinulla olisi sisäinen GPS, joka näyttää sinulle kaikista helpoimman, tuottavimman ja nautinnollisimman reitin unelmiisi? Mitä jos voisit luoda haluamasi elämän ja todellisuuden?

Olen on kulkenut pitkän matkan masennuksesta tilanteista riippumattomaan iloon ja helppouteen. Olen opiskellut lääkärishamaanin opetuksessa Guatemalassa, kiertänyt ympäri maailmaa oppien eri alojen mestareilta, sukeltanut syvälle henkisyyteen ja opiskellut Tampereen yliopistossa yhteiskuntatutkimusta ja sosiaalipsykologiaa. Tänään yhdistän kaikkea oppimaani, joka kestää kriittisen tarkastelun. Käyttämäni mallit ja metodit eivät ole vain tuulesta temmattuja, vaan ne perustuvat esimerkiksi käyttäytymistieteeseen, itsemääräämisteoriaan ja psykologisiin perustarpeisiin. 

Lue Antin koko tarina täältä (ja katso kuvat)! 

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli