2016_11_04_tk_lepomieli_0138_010_Fotor
179990_10150810371521987_1529116781_n
P1060590
DSCN0656
301889_10150770350563700_2056385532_n
P1020023_Fotor
310523_10150335498993700_1238730093_n
DSCN3601
DSCN0557
467655_10151237857003700_118976162_o
DSCN1254
DSCN3449
DSCN3354
10437759_10152848167614973_5627892621563776293_n

Antin tarina

Olen käynyt läpi elämänmuutoksia, jotka ovat parantaneet elämänlaatuani. Masentuneesta ja hukassa olevasta, epävarmasta pojasta muutos nykyiseen itseeni on ollut suuri. Nykyään uskon luovani oman todellisuuteni, saan tehdä pelkkiä hyviä asioita ja elämäni perustuu iloon ja innostukseen.

Kaikki alkoi ruokavalioni muuttamisella. Vuonna 2008 maistoin ensimmäisen kerran raakasuklaata ja goji-marjoja, aloin syömään luomua ja siirryin miltei täysin raakaravintoon. Hirvittävien detox-oireiden jälkeen aloin saamaan takaisin kadotetun energiani. Nukuin pari tuntia vähemmän ja kävelin aina rappuset, koska energiaa oli niin paljon. Muistan, kun en voinut jäädä sohvalle makaamaan vaan lähdin metsään juoksemaan. Ikinä aikaisemmin en ollut juossut vain juoksemisen ilosta.

Kun keho puhdistui, myös mieli alkoi selkeytyä. Aloin kyseenalaistamaan elämänarvojani ja etsimään ”sitä jotain”, mitä todella tahtoisin elämässäni tehdä. Etsintä vei minut maailmanympärimatkalle ja Guatemalaan, missä tapasin amerikkalaisen lääkäri-psykologi-parantaja-shamaanin, tulevan opettajani.

2011 muutin Guatemalaan ja ryhdyin opiskelemaan Dr.Billin ohjaamana. Kiersimme ympäri Guatemalaa, kylästä kylään ja talosta taloon. Autoimme kaikkia apua tarvitsevia ilmaiseksi. Silloin en vielä ymmärtänyt omaa osuuttani enkä osannut tehdä mitään, mutta luotin olevani oikeassa paikassa. En oikein osannut suhtautua kaikkeen näkemääni, joten päätin vain katsoa ja odottaa.

Käänteentekevä hetki tapahtui pienessä kalastajakylässä. Olimme auttamassa paikallista iso-muoria pienessä hökkelitalossa, missä oli maalattia. Itse istuin huteralla muovijakkaralla talon nurkassa, kun Bill avustajansa kanssa hääräsi muorin ympärillä. Jossain vaiheessa Bill käski minua tulla muorin luokse ja koskettaa häntä käsivarresta. Ajattelin, että enköhän sen verran voi tehdä, joten otin jakkarani ja siirryin lähemmäksi. Kun laskin käteni hänen käsivarrelleen, hän hitaasti ja vaivalloisesti käänsi päänsä, katsoi minua silmiin ja näytti minulle kauneimman hymynsä, niin että kaikki hänen kolme hammastaan näkyivät. Siinä hetkessä tapahtui jotain, joka kosketti minua syvältä sydämestäni. Ymmärsin, että tätä minä haluan tehdä elämässäni: auttaa ihmisiä.

Alkoi elämäni rankin koulutus. 18 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. Ainoa ”vapaa” oli kolmen kuukauden välein matka Meksikoon uusimaan viisumini. Nuo olivat työssäoppimiseni, missä sain laittaa käytäntöön oppimani asiat. Vietin Billin kanssa noin 650 päivää ja tuona aikana hän repi auki jokaikisen haavani, pelkoni, traumani ja epävarmuuteni ja hänen opettamillaan työkaluilla työstin niitä, kunnes ne olivat parantuneet.

Autenttiseksi opettajaksi tai oppaaksi ei voi ryhtyä lukemalla vain kirjoja. Työ on omien prosessien läpikäymistä ja ymmärtämistä. Bill näki kaikki kipukohtani ja tökki niitä, kunnes ne ei eivät enää satuttaneet. Kun selvisin yhdestä jaksosta, opin nauttimaan noista harmonian ja tyyneyden hetkistä, koska tiesin vuorokauden sisällä uuden jakson alkavan.

Monesti olin luovuttamassa ja palaamassa kotiin. Silloin Bill sanoi: ”Olen ylpeä sinusta. Mieti ongelmaa tältä kannalta.” tai ”Kirjoita tämä asia ylös”, ja aina hänen tukensa sai minut jäämään. Joskus olin niin rikki, etten pystynyt kuin itkemään hänen sylissään.

Kun pahin kipukausi oli ohitse, Bill alkoi tehdä minusta opettajaa. Istuin hänen jokaisella luennollaan sekä tulkinnoissaan ja aloin opettamaan uusia tulokkaita. Hän opetti minut myös hieromaan ja käyttämään käsiäni. 2013 aloin tehdä hierontoja läheisessä hotellissa ja kylän muut hierojat tulivat vastaanotolleni. Siten sain elätettyä itseni.

Tunnelukkojen puhdistamisen ja sisäisen prosessoinnin takia luonnollinen herkkyyteni alkoi tulla takaisin. Opin aistimaan ihmisten tunnetiloja ja kipukohtia. Opin kanavoimaan energiaa käsieni kautta ja käsieni herkkyys kasvoi. Minulle kasvoi ikäänkuin silmät sormenpäihin ja käteni vain tiesivät, mistä pitää hieroa. Läsnäoleva kosketukseni sai ihmiset päästämään irti puolustuksestaan ja tukahdutetut tunteet saattoivat nousta pintaan. Joku itki ja toinen nauroi, joku saattoi nukahtaa. Kohtasin heistä jokaisen sellaisena kuin he olivat.

En ollut enää sama ihminen, joka ensimmäisen kerran saapui Guatemalaan.

2014 alussa muutin takaisin Suomeen. En ollut valmis, enkä usko koskaan olevanikaan, mutta minulla oli tarvittavat tiedot ja taidot jatkaa itsenäisesti. Elämässäni alkoi uusi vaihe – enää ei ollut Billin luomaa turvaa vaan jouduin yksin kohtaamaan vanhan maailmani, mitä olin aikoinaan paennut.

Muutos ei ollut helppo, mutta ymmärsin sen olevan tärkeä osa edelleen jatkuvaa koulutustani. Palaanko takaisin samaan vanhaan ja turvalliseen vai pystynkö pysymään omassa voimassani ja uudessa tietämyksessäni. Oliko aika Guatemalassa pelkkää harhaa vai oliko kokemani totta?

Menetin vanhoja ystäviä, stressaannuin pienimmästäkin velvollisuudesta ja aiheutin itselleni ahdistuneisuushäiriön sekä paniikkikohtaukset, mutta harha-askelien saattelemana pysyin omalla polullani. Nyt se ei ollut enää satua ja kiva reissu vaan siitä tuli osa minua. Kun näet niin uskot ja kun teet ja koet niin tiedät. Nyt tiedän, että tämä on totta.

Kesällä 2014 perustin oman yritykseni Hyvinvointivalmennus Lepomieli Ky:n, jonka alla aloin luennoida uskomusten uudelleenohjelmointia, tehdä hierontoja ja pitää yhteistyössä Tarja Hirven kanssa suklaaseremonioita. Sain elätettyä itseni ja jakaa oppimaani, mutta silti etsin paikkaani. Kuka oikeasti olen ja mitä elämältäni haluan?

Tantran, seksuaalienergian tietoisen kanavoinnin ja kehollisuuden avulla olen saanut vahvistettua omaa voimaani ja varmuuttani. Opin aukaisemaan sydämeni ja tekemään päätökset perustuen rakkauteen ja inspiraatioon pelon ja epävarmuuden sijaan. Itseni työstäminen jatkui edelleen. Omien vastakohtien ja rajojen kohtaaminen tekee elämästä mielenkiintoista ja siksi voimme aina kehittyä, laajentua ja kasvaa entisestään.

Perustin keväällä 2015 Kaakaoklubin, jossa seremoniallisen kaakaon avulla tutustutaan omiin tunteisiin ja opetellaan ymmärtämään värähtelytodellisuutta. Kaakaoklubilla on tällä hetkellä kolme ohjaajaa, jotka tekevät säännöllisesti Kaakaoklubeja Tampereella ja Kokkolassa. Kaakaoklubin toiminnasta ja mitä seremoniallinen kaakao on, voit lukea lisää www.kaakaoklubi.fi

Tällä hetkellä teen henkilökohtaisia valmennuksia sekä pidän luentoja ja työpajoja tunnetaidoista. Ohjaan miehiä elämään omassa voimassaan ja pidän pienimuotoisia kursseja, missä tutustutaan tantrisiin työkaluihin. Olen kansainvälisen tantrakoulun ISTA:n ohjaajavalmennuksessa, missä mentorinani toimii Bruce Lyon. Kierrän paljon eri työpajoissa ulkomailla ja opiskelen koko ajan lisää. Tärkein oppi tapahtuu kuitenkin omassa arkielämässä ja sen tietoisessa kohtaamisessa.

Elän päivä kerrallaan ja teen valintani perustuen iloon ja innostukseen. Seuraan iloani ja teen asioita, mitä tahdon tehdä. Muita ei voi auttaa, jos ei itse voi hyvin. Sen takia on tärkeää pitää ensin huolta itsestään. Se ei ole aina helppoa ja nostaa esiin isojakin epävarmuuksia, vastakkainasettelua ja mietiskelyä. Jaan avoimesti ajatuksiani ja mietteitäni Instagramissa, Lepomielen Facebook-sivuilla sekä blogissani.

Elämä on suuri elokuva, missä olemme sekä pääosassa, katsojana että ohjaajana. Sinä luot oman todellisuutesi, olet siitä tietoinen tai et. Kun ymmärrät, miten todellisuuden luominen tapahtuu, voit luoda juuri sellaisen todellisuuden kuin tahdot. Se vaatii keskittymistä, vanhojen tapojen jättämistä ja uusien oppimista, oman itsensä priorisoimista sekä paljon iloa, naurua ja heittäytymistä.

Matka maailman onnellisimmaksi minäksi jatkuu.

- Antti

Lepomieli Instagramissa

Please check your feed, the data was entered incorrectly.

Antti Leponiemi

antti@lepomieli.fi
Skype: Lepomieli
Facebook: Lepomieli

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli