Blogi

vapaapäivä

Jotta voi kokea elävänsä yltäkylläisyydessä, täytyy sallia itsensä vastaanottaa hyvää. Vapaapäivä tuntuu paremmalta, kun on ensin tehnyt asioita. Muuten laiskotteluun kyllästyy ja se alkaa masentamaan. Juuri nyt vapaapäivä tuntuu hyvältä, kun viikon aikana on tullut tehtyä niin monta valmennusta. On aikaa miettiä, mihin olen päätynyt. Uskaltaisinko sanoa, että elän unelmaani? Mä olen vuosikausia unelmoinut Vitamixista … Jatka artikkeliin vapaapäivä

Lue lisää

Avain 2

AVAIN 2 – Miten vahvistat omaa energiaasi Yhtenä päivänä olet täynnä energiaa. Nostatat muita ympärilläsi ja ihmiset kysyvät sinulta, “miten olet aina noin pirteä?” tai sanovat “Sinun kanssa on aina niin energinen ja hyvä olla.” Toisena päivänä taas tunnet itsesi heikoksi ja haavoittuvaiseksi. Pieninkin vastalause saa itsetuntosi romahtamaan ja tunnet itsesi mitättömäksi ja riittämättömäksi. Jos … Jatka artikkeliin Avain 2

Lue lisää

10 askelta parempaan uneen

Hyvä uni aikuttaa meidän mieleen, tunteisiin, fyysiseen toimintakykyyn. Tässä artikkelissa kerron sinulle 10 vinkkiä, kuinka pystyt parantamaan oman unesi laatua ja siten voimaan paremmin.

Lue lisää

Avain 1

Tässä artikkelissa paljastan sinulle ensimmäisen avaimen lepomielisyyteen: tunteet.

Tunteet ovat meidän suurin lahjamme, mutta harvoin osaamme käyttää niitä omaksi parhaaksemme. Lukemalla tämän artikkelin opit, mitä tunteiden kanssa EI kannata tehdä ja kuinka saat niistä parhaan hyödyn.

Lue lisää

Antin tarina

Lue minun tarinani kuinka päädyin Guatemalaan ja miten opiskelin kolme vuotta lääkärishamaanin kanssa auttaen paikallisia alkuperäisasukkaita.

Lue lisää

Mitä tehdä, kun kohtaat ongelman

Videolla annan sinulle hyvin yksinkertaisen, mutta sitäkin tehokkaamman vinkin kuinka kohdata ongelmia ja haasteita omassa arjessasi.

Lue lisää

Kysy oikeita kysymyksiä

Tärkeää ei ole löytää oikea vastaus vaan oikea kysymys. Kysymyksillä sinä pystyt ohjastamaan alitajuntaasi luomaan enemmän sitä, mikä sinulle on tärkeää. 

Lue lisää

Lepomieli Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

lepomieli

Follow
Load More

Antti Leponiemi

antti@lepomieli.fi
Skype: Lepomieli
Facebook: Lepomieli

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli