tyler-nix-525389-unsplash_Fotor

Tunnetko olosi toisinaan onnettomaksi, yksinäiseksi ja epävarmaksi?

Kuvittele, miltä elämäsi näyttäisi, kun tuntisit itsesi rakastetuksi, kokisit syvää yhteyttä läheisiisi ja saisit kiireisen työpäivän jälkeen vapautua stressistä ja sulaa rakkaasi syliin.

 

Koskettaminen on ihmelääke rauhoittamaan stressaantunut keho, tuntemaan syvempää yhteyttä läheisiin ja tuntemaan enemmän rakkautta.

Lue eteenpäin jos haluat enemmän kosketusta parisuhteeseenne.

Tuntuuko, että suhde läheisiin ei täytä tarpeitasi. Kulkeeko puolisosi aina askeleen sinun edelläsi tai vähän jäljessäsi? Tuntuuko yksinäiseltä vaikka se kaikista rakkain istuu toisessa päässä sohvaa?

Yhteiskunnassa, jossa elämme ihannoidaan jo liiaksikin itsenäisyyttä ja itsellisyyttä. On seistävä omilla jaloillaan ja toista ei saa tarvita. Miksi ei? Ihminen tarvitsee toista ihmistä. Toista ihmistä SAA tarvita. Toista ihmistä täytyy tarvita.

Jos puolisosi ei huomioi sinua niin kuin odotat hänen tekevän, onko vika odotuksissa vai puolisossa? Vai molemmissa? Asian voi korjata.

Kuvittele, jos löytäisitte yhteisen linjan, jossa odotukset täyttyvät, eivätkä tunnu toisen mielestä painostavilta - puolin ja toisin. Voisiko kosketusta olla silloin enemmän?

Me tarvitsemme elääksemme rauhaa.

 

Suorituspaineiden alla elämme jatkuvassa taistele tai pakene -tilassa. Stressiä on liikaa ja  hermosto on jatkuvassa ylivireystilassa. Rauhoittumisjärjestelmämme vapauttaa oksitosiinia, jota saamme kosketuksesta. Voisimmeko tehdä tämän asian korjaamiseksi jotakin? Voisiko se olla korjattavissa ihan helpostikin? Vastaus on kyllä! Ja vielä kotona, oman puolison kanssa.

Niin sinkkujen kuin parisuhteessakin elävien maailmassa kosketuksella on liian usein päämäärä. Täytyy olla seksiä, täytyy, täytyy. Toisen koskettamisesta saattaa tulla suoritus muiden joukossa. Penissuoritus. Ei kuulosta kovin kummoiselta, ainakaan meidän mielestämme.

Mitä jos korjattaisiin tämäkin asia! Voit helpoilla - toisen tai itsen kanssa tehtävillä - harjoituksilla löytää uuden tavan koskettaa ja tulla kosketetuksi ilman päämääriä. Saat lasketuksi sen muurin, jolla suojaamme itseämme, mutta samalla jäämme yksin.

 

Voit tulla sinuiksi koskettamisen kanssa niin parisuhteessa, lasten kanssa, työssä kuin jokapäiväisissä kohtaamisissa ihmisten kanssa. Voisimmeko koskettaa toisiamme enemmän? Saat tuntea enemmän rauhaa ja tyyneyttä stressin ja suorittamisen sijaan. Lue eteenpäin, niin kerromme miten se tapahtuu.

 

Kukaan ei opeta kuinka kosketetaan.

 

Me kerjäämme kosketusta, koska olemme sitä vailla. Lapsesta saakka meistä montaa on kosketettu liian vähän ja mallimme kosketuksesta on erilainen kuin se, jota haluamme nyt.  Muistatko nähneesi vanhempiesi suutelevan toisiaan?

 

Koskemattomuuden kulttuuri on helposti muutettavissa. Koskettamalla.

 

Emme kuitenkaan voi alkaa läpsimään toisiamme noin vaan. On lähestyttävä itseä ja toista oikealla tavalla niin, että kosketuksen laatu sopii jokaiselle läsnäolijalle.  Onneksi koskettamista voi harjoitella, ja tiedätkö -  mikään ei ole yhtä ihanaa kuin sen harjoittelu.

 

Kahden ihmisen väliltä kadonneen halun koskettaa, voi rakentaa uudelleen.

Omasta kokemuksesta ja laajasta aiheeseen paneutumisesta käsin voimme kertoa, että koskettamalla saa lisää kosketusta. Kahden ihmisen väliltä kadonneen halun koskettaa, voi rakentaa uudelleen. Voi löytää jotakin, jonka luuli kadottaneensa. Eikä se edes ole kovin vaikeaa. Ainoa asia, jonka tarvitset on hieman aikaa ja avoimen mielen.

 

Jari Sarasvuo on lainannut joltakulta sellaisen viisauden, että puolisoa tulisi kohdella samalla kunnioituksella kuin kaikista tärkeintä asiakastaan. Olla aina valmis vastaamaan hänen kysymyksiinsä ja aina hymyillä ja kohdata hänet uutena. Asiakasta ei tule tämän lisäksi ehkä samalla tavalla koskettaa, mutta Jari on oikeassa. Illan tullen, puolisosi on sinulle tärkeämpi kuin yksikään liikekumppani tai asiakas. Elämän illassa kun ei kolikkoja lasketa.

 

Kirjoittaisitko sinä mielummin hautakiveesi rakas, vai varakas?

 

Kun saat rauhoittumisjärjestelmäsi kuntoon koskettamalla, on sinulla enemmän ja parempaa energiaa toteuttaa työtäsi ja intohimoasi, ja sellaisen ihmisen luokse rahakin löytää. Miksi valita, kun voi saada kaiken? Kääritään siis hihat ja aletaan koskettamaan!

 

Mutta jos kerta koskettaminen on niin tärkeää ja saa aikaan niin paljon hyvää, miksi emme tee sitä enemmän?

 

Mikään ei ole ihmiselle tärkeämpää kuin toinen ihminen. Silti arki ja kiire tuntuu valtaavan kaiken ajan. Kumppanista tulee itsestäänselvyys, koskettaminen vähenee ja illat kuluvat Netflixiä katsoessa tai lapsia harrastuksiin kuskatessa. Koskettaminen loppuu eikä enää tiedä kuinka koskettaisi. Vaikka haluaisi olla toisen lähellä, ei enää osaa. Mitä syvemmällä on suorittamisen suossa, sitä vaikeampaa on pysähtyä ja kohdata.

 

Sinä osaat jo. Mutta teetkö riittävästi? Mitä se vaatisi, että sitoutuisitte koskettamaan toisianne enemmän?

 

Olemme puolisoni kanssa tehneet teille kuusiosaisen pienoisverkkokurssin, jonka voitte katsoa yhdessä, tehden harjoituksia puolison tai vaikka ystävän kanssa.

Näiden kuuden jakson jälkeen olette löytäneet jotakin uutta itsestänne sekä toisistanne. Muistatte jotakin, jonka luulitte unohtaneenne. Ehkä puolisonne lähestyy teitä eri tavalla. Ehkä se on tiskipöydän äärellä vaihdettu pikainen suudelma, ehkä kymmenen minuuttia vähemmän unta voi tarkoittaa kymmentä vuotta lisää avioliittoa. Se on niin pienestä kiinni.

 

Tässä kurssissa hienoa on myöskin se, että voitte tehdä harjoituksia kotona niin, ettei kukaan näe. Ei tarvitse saapua muiden ihmisten joukkoon tekemään harjoituksia, ei tarvitse nolostua, tai selitellä. Tämä on teidän kahden välinen asia, eikä se kuulu kenellekään muulle.  Voitte katsoa viikoittaisen videonne missä vaan, minä päivänä tahansa vaan. Vaikka Pikku kakkosen aikaan makkarissa tai vaikka keittiön pöydän ääressä. Teillä on siihen aikaa.

 

Videoiden lisäksi annamme teille pieniä tehtäviä, hyvin pieniä, mutta sitäkin merkittävämpiä. Ja niin, kuuden viikon aikana, kerros kerrokselta pääsette syvemmälle itseenne ja sitä myöden toisiinne, kohtaatte taas uudella tavalla ja kuka tietää, vaikka kaikki muuttuisi pysyvästi paremmaksi.

VIIKKO 1 OKSITOSIINI - IHMELÄÄKE

Mitä on oksitosiini, miksi me tarvitsemme sitä, ja miten sitä voi luoda? Keskitymme yleisesti koskettamisen hyötyihin ja haasteisiin. Miksi välillä on vaikea koskettaa ja kuinka voimme ylittää nämä haasteet.

 

VIIKKO 2 KOMMUNIKOINTI

Opit sanojen takaa löytyvistä tunteista ja tarpeista. Uskallat avata itsesi toiselle ihmiselle yhä rehellisemmin, syvemmin ja kunnioittavammin. Saat työkaluja aktiiviseen, todelliseen kuuntelemiseen ja muistat puolisostasi ehkä jotakin, minkä luulit unohtaneesi.

 

VIIKKO 3 KOSKETUKSEN 6 TAPAA

Tutkimme kosketusta iholla. Opit itsestäsi ja siitä, millainen kosketus sinusta todella tuntuu parhaalta ja osaat nimetä sen. Löydätte toisistanne uusia tapoja koskettaa.

 

VIIKKO 4 ANTAA & OTTAA

Oman kehon hyväksyminen, vapautuminen häpeästä ja toisen päästäminen yhä lähemmäksi. Omien toiveiden sanallistaminen ja rajojen vetäminen. Ymmärrät mitä eroa on antavalla ja ottavalla kosketuksella ja kuinka molemmat tuovat nautintoa. Keinonne koskettaa toista laajenevat ja syvenevät entisestään.

 

VIIKKO 5 SEKSI

Parisuhteen priorisointi, viedään käytäntöön kaikki se, mitä kurssilla on opittu toisesta ja itsestä.

 

VIIKKO 6 SYVEMMÄLLE

Muita kosketuksen tapoja. Hieronta, hoitava kosketus, kipujen kanssa eläminen ja niiden hyväksyminen. Kuinka priorisoida ja luoda aikaa parisuhteelle ja miksi niin kannattaa tehdä.

TYYTYVÄISYYSTAKUU 14 VUOROKAUTTA

Ymmärrän, että sinua saattaa silti mietityttää, onko tämä kurssi hyvä juuri teille. Tuleeko kurssia sittenkään tehtyä? Tai mitä jos kumppani ei pidäkään ajatuksesta?

 

Sen takia tahdommekin ottaa riskin sinun harteiltasi ja sälyttää sen omille harteillemme. Tarjoamme kurssille kahden viikon tyytyväisyystakuun. Saatte rauhassa tutustua kurssiin ja jos jostain syystä ette halua jatkaa kurssia, saatte rahat takaisin ilman kyselyitä. Voitte siis huoletta aloittaa kurssin ja päättää myöhemmin, pidättekö sen.

 

Nyt teillä on mahdollisuus syventää tapaanne koskettaa, kohdata toisenne uudella tasolla. Samalla saatte nauttia taianomaisen rauhoittavasta ja parantavasta kosketuksesta, jonka vaikutukset näkyvät kaikessa elämässä - kärsivällisyydestä kuntosalilta palautumiseen ja työtehokkuudesta unenlaatuun.  

 

Uskokaa tai älkää. Tekin pystytte tähän.Toisinaan elämämme suurimmat asiat voi korjata kymmenessä minuutissa. Mielestämme se ei ole paljon vaadittu. Antakaa toisillenne kymmenen minuuttia. Anna elämäsi tärkeimmälle asialle vähän enemmän kuin eilen annoit. Anna tämä kurssi.

 

Kurssi tekee koskettamisesta hauskaa. Se antaa teille sytykkeitä, jotta välillänne oleva kipinä voi roihahtaa entisestään. Se auttaa teitä tutkimaan uusia tapoja koskettaa, opitte itsestänne ja toisistanne.

 

Osallistumalla kurssille sitoudutte koskettamaan ja kohtaamaan toisenne syvemmin, koska arkeen unohtuminen tapahtuu liian helposti ja etäännyttää teidät toisistanne.

 

Tämä mahdollisuutenne syvempään yhteyteen koskettamisen kautta maksaa vain 79€

Vähemmän kuin yksi illallinen ravintolassa, puhumattakaan viikonloppumatkasta tai pariterapiasta. Ja kuinka usein viikonloppumatka päätyy nukkumiseen sängyn eri laidoilla ja illallinen kinasteluun ja mykkäkouluun?

 

Sitä paitsi parhaimmillaan tämä kurssi tulee antamaan teille eväitä koko loppuelämäksenne.

 

Voit pitkän työpäivän jälkeen tulla kotiin tietäen, että saat sulaa rakkaasi syliin. Se on pieni kustannus niin merkittävästä sijoituksesta, etenkin kun valinta on täysin riskitön tyytyväisyystakuun takia.

 

Eli vielä kertauksena:

  • Kuusi viikkoinen verkkokurssi
  • Sitouttaa teidät tekemään töitä suhteenne eteen
  • Opitte uusia tapoja koskettaa
  • Opitte sanallistamaan, mitä haluatte
  • Tulette lähemmäksi toisianne
  • Saatte oksitosiinin rauhoittavan vaikutuksen osaksi arkeanne

 

Ja kun toimitte nyt, saatte kurssin vieläkin edullisempaan hintaan!

Ystävänpäivän kunniaksi saatte kurssin tarjoushintaan 49€, kun tilaatte ennen sunnuntaita 17.2.2019 klo 23.

 

Tämä tilaisuus muutokseenne on voimassa vain 17.2 klo 23 asti. Toimi siis heti ja päättäkää vasta kahden viikon päästä, jos tahdotte pitää kurssin.

Kosketa, se riittää. Antakaa teille tämä yhteinen kurssi, jotta voitte löytää kosketuksen uudestaan ja syventää sitä entisestään.

 

Riia & Antti

PS. Aika tuntuu olevan meillä aina eniten kortilla, mutta tätä korttia ei voi miinukselle vingutella. Vaikka juuri se aika, on se tärkein ja arvokkain lahja, jonka voimme toisillemme ja itsellemme antaa. Anna meidän auttaa teitä löytämään koskettaminen uudestaan.  Anna itsellesi lahjaksi uusi mahdollisuus. Mitään ei ole vielä menetetty.

Lepomieli Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Antti Leponiemi

antti@lepomieli.fi
Skype: Lepomieli
Facebook: Lepomieli

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

kirjassa opit kaavan, jolla pystyt nopeasti paikallistamaan tunteesi ja muuttamaan niitä.

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli