Syvemmälle

Tervetuloa yhteisen matkamme päätepysäkille. Olemme kulkeneet kanssanne lyhyen, mutta uskomamme mukaan merkittävän matkan. Jos olette seuranneet ohjeita ja tehneet harjoituksia, olette ihan varmasti kulkeneet aidompina toisianne kohti ja mikä tärkeämpää, rinnakkain. Tästä teidän yhteinen uudenlainen matkanne kuitenkin vasta alkaa. Uusia tapoja ei ole vaikeaa luoda, vaan todellinen haaste on siinä, miten niistä pidetään kiinni.

Mutta meillä on uskoa teihin. Olette vahvoja, ja omien elämienne supersankareita. Rakkauden lähettiläitä ja kosketuksen konkareita.
Viimeisellä viikolla kerrataan hieman edellisiä viikkoja, sivutaan nopeasti kipuja ja opetellaan hieronnan lyhyt oppimäärä.

Kohdatkaa ja kohdelkaa toisianne kuin elämänne tärkeimpiä liikekumppaneita. Te olette elämienne tärkeimmät liikekumppanit. Tehkää aikaa toisillenne, itsellenne ja rakkaudelle. Priorisoikaa. Merkatkaa kalenteriin yhteistä aikaa.

Sillä tavalla syntyy yhä uusia, yhä ihmellisempiä ihmisyyden kokemuksia. Sillä te olette ne ansainneet.

Mitä enemmän annatte toisillenne aikaa, sitä syvemmälle voitte päästä. Treffi-ilta viikossa, ytksi yö kuukaudessa tai viikonloppu joka toinen kuukausi. Mikä on teille sopiva määrä ja tahti.

Huomatkaa myös, että aikaa voi olla monenlaista.

Voitte luoda yhteisen kuplan, jonka aikana laitatte puhelimet ja ruudut kiinni ja keskitytte vain keskenänne olemiseen.

Voitte luoda pyhää aikaa, jolloin sytytätte kynttilöitä ja hidastatte, katsotte toisianne pitkään silmiin ja teette vaikka tämän kurssin harjoituksia.

Voitte luoda seikkailulle tai leikille aikaa, jolloin menette treffeille tai teette jotain, mitä ette ole ennen tehneet. Tutkitte ja leikitte, etsitte ja luotte uudenlaista jännitettä välillenne. Menkää treffeille kuin näkisitte ensimmäistä kertaa, tai esittäkää erilaisia rooleja niin ulkona kuin makuuhuoneessa. Tutkikaa ja hullutelkaa.

Millaista aikaa te haluatte luoda keskenänne? Keskustelkaa asiasta nyt, mikä sinua kiinnostaa, mikä ehkä pelottaa, ja merkatkaa yhteinen aikanne kalenteriin.

Olisimme äärimmäisen kiitollisia, jos viitsisitte käyttää hieman yhteistä aikaanne ja kirjoittaisitte meille asiakaspalautteen. Voitte lähettää sen osoitteeseen kosketus@lepomieli.fi

Kiitos tästä yhteisestä matkastamme.

Rakastakaa ja kosketelkaa toisianne,
Riia & Antti

Kommentit

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lepomieli Instagramissa

  Something is wrong.
  Instagram token error.
  Load More

  Antti Leponiemi

  antti@lepomieli.fi
  Skype: Lepomieli
  Facebook: Lepomieli

  Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

  kirjassa opit kaavan, jolla pystyt nopeasti paikallistamaan tunteesi ja muuttamaan niitä.

  Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
  - Antti

  Lepomieli