Seksi

Tällä viikolla puhutaan seksistä. Seksi on syvin yhteys jonka kaksi ihmistä voivat keskenään muodostaa. Se on kosketusta ja nautintoa, kivuista vapautumista ja uskallusta heittäytyä hetkeen. Toisaalta se on jotakin hyvin henkilökohtaista ja oikeanlaista juuri sellaisena, kuin sinä itse sen koet. Videolla puhutaan hieman seksin fyysisistä vaikutuksista, haasteista ja tehtäväksi saatte sen itsensä.

Pyydämme teitä löytämään aikaa rakastelulle, toisillenne, itsellenne.

Tällä viikolla siis rakastellaan, ja/tai tehdään aikaa sille. Se saattaa vaatia kalenteriin kurkkimista, mutta olkaa avoimia myös sille. Joskus voi olla hauskaakin, kun tietää odottaa jotain ihanaa. Se saattaa kutkutella vatsanpohjassa ja tuoda mukanaan uudenlaisia tapoja osoittaa kiintymystään toiselle. Ehkä pari viestiä kesken työpäivän, tai lounastreffit makuuhuoneessa?

Tällä viikolla syvennykset on molemmille omat. Nainen ja mies kun ovat varsin erilaisia olentoja. Voitte silti katsella yhdessä molemmat, ehkä voitte oppia jotain siitä.

Kommentit

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lepomieli Instagramissa

  Something is wrong.
  Instagram token error.
  Load More

  Antti Leponiemi

  antti@lepomieli.fi
  Skype: Lepomieli
  Facebook: Lepomieli

  Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

  kirjassa opit kaavan, jolla pystyt nopeasti paikallistamaan tunteesi ja muuttamaan niitä.

  Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
  - Antti

  Lepomieli