kaakaoklubin kotiseremonia

Keithin seremoniakaakao Guatemalasta

Kiitos mielenkiinnostasi seremoniakaakaota ja omaa hyvinvointiasi kohtaan!

Tästä pääset kuuntelemaan kaakaoklubin Sydämen hymy -meditaatio, joka löytyy myös Kaakaoklubin kotiseremoniasta. Käytä tätä, kun seuraavan kerran juot kaakaota. Alempaa löydät myös reseptin, millä voit valmistaa oman seremoniakaakaosi.

Näin valmistat kaakaosi

Tässä yksi Kaakaoklubin kotiseremonian mukana tulevista resepteistä:

Seremoniakaakao

1,2 dl kuumaa vettä
40g kaakaomassaa
15g kookossokeria
hippuselliset kanelia, kardemummaa ja merisuolaa

Laita kuivat ainekset blenderiin
Kaada kuuma neste sekaan
Surrauta blenderillä tasaiseksi ja kuohkeaksi

(Jos valmistat kaakaon kattilassa, lisää vettä vähitellen, jolloin kaakao sulaa ensin tahnaksi ja sen jälkeen lisäät vettä halutun määrän

⬇️ Kun haluat saada enemmän irti seremoniakaakaostasi, jatka lukemista ⬇️

KAAKAOSEREMONIA AINA MUKANASI

 

 Avain pysähtymiseen, hiljentymiseen ja luovuutesi avaamiseen,
kun on liian kiire tai vaikea rauhoittua.

Kyllä, haluan helposti ja vaivattomasti pysähtyä ja hiljentyä, missä ikinä olenkin, kaakaoseremonian avulla! 

Ote matkapäiväkirjastani:
- Ensimmäinen kaakaoseremoniani, 7. helmikuuta 2011, Guatemalassa


“…Päälakeani kihelmöi, kun energia alkoi liikkumaan. En pystynyt liikuttamaan jalkojani. Maa veti jalkojani puoleensa ja tunsin kuinka jalkapohjista valui jotain kohti maata. Näin uskomattoman kirkkaan valon ja aukaisin silmäni. En edelleenkään pystynyt liikuttamaan jalkojani.  Suljin silmäni ja pyysin valoa puhdistamaan kehoni. Aloin tahtomattani huohottamaan. Sisälläni myllersi, jalkapohjia ja kämmeniä kihelmöi ja rinnassani oleva puristus paheni. Keith tuli luokseni ja taputti rintaani, juuri siitä kohtaa, mihin sattui, ja neuvoi päästämään irti. 


Tein sen ja tunsin todella suuren energian kulkevan lävitseni ja vievän kaiken kivun mukanaan. Rupesin yskimään ja lopulta nauramaan. Paine lähti pois ja tunsin melkeinpä lentäväni. Energiavirta käsissäni oli niin suurta, että jopa vesilasin pitäminen oli hankalaa, koska minulla ei ollut minkäänlaista tuntoaistia kämmenissä. Rick tuli halaamaan minua ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tunsin, että halaukseni oli aito. Halasin koko sydämelläni ja minua huippasi. 


En ole ikinä tuntenut vastaavaa kuin silloin. Koko kehoni hymyili, silmäni olivat kirkkaammat kuin tähdet ja olin niin onnellinen kuin onnellinen voi olla. En ole ikinä tuntenut samanlaista energiaa sisälläni tai samanlaista onnellisuutta enkä pysty edes kuvailemaan, mitä sillä hetkellä tunsin. Valo käsissäni ja kehossani oli jotain, mitä en pysty kuvailemaan, mutta sen tiedän, että se oli aitoa. 


Niin aitoa kuin mikään tässä maailmassa voi olla.”

Koetko koskaan, ettet pysty pysähtymään?

Nykyään meillä tuntuu olevan aina kiire. Ja jos on pienikin hetki aikaa, otamme esiin puhelimen ja vastaamme mahdollisiin viesteihin tai tarkastamme, mitä somessa tapahtuu. Koska olet viimeksi istunut hiljaa paikallasi tekemättä mitään niin pitkään, että olet tylsistynyt? Niinpä. Aina on jotain tehtävää, vähintäänkin voi imuroida tai katsoa yhden jakson Netflixistä, ja ehkä vielä toisen. No kyllä vielä kolmannen ehtii. 


Ja samalla meistä jokainen ymmärtää, myös sinä ja minä ja ehkä naapuritkin, että hiljentyminen on tärkeää. Sitä varten meditointi, jooga ja mindfulness kasvattaa suosiotaan koko ajan. Ja he, jotka eivät sitä ymmärrä (eli ne naapurit), hakevat sairauslomaa uupumukseen, käyttävät unilääkkeitä kun eivät saa nukutuksi tai kiukuttelevat väsymystään ja huonoa oloaan rakkaimmilleen. 


Me tarvitsemme meidän mieltä ja kognitiivista älykkyyttä, ja sen lisäksi me tarvitsemme tasapainoa. Hiljentymistä, rauhoittumista ja palautumista. 


Tasapainon etsiminen ei ole kuitenkaan helppoa. On helpompi katsoa Netflixiä tai räpeltää puhelinta, kuin pysähtyä tekemään hengitysharjoituksia tai lähteä avantoon. Saatika, että koko elämän kirjon pystyisikin näkemään positiivisen kautta,
lepomielisesti. 

 

Jos sinulla olisi tasapaino kehosi, sydämesi ja mielesi välillä, millaista se olisi? 


Heräät oletettavasti virkeämpänä ja valmiina uuteen viikkoon vaikka ulkona olisikin pimeää, epäonnistunut työprojekti tai pilalle mennyt piparitaikina ei kiristä hermojasi viulun kieleksi. Hymyilet vastaantulijoille ja he hymyilevät takaisin,
(tai pitävät sinua tärähtäneenä). Sinulla käy “tuuri” ja asiat sujuvat kuin itsestään, flow:ssa. Vihreitä liikennevaloja, sopivia parkkipaikkoja, upeita mahdollisuuksia työssä, harrastuksissa ja rakkaudessa.

Harmonia mielen ja sydämen välillä, kiireestä kantapäähän

Kun asuin Guatemalassa ja opiskelin shamaanin opissa luontaista parantamista, jouduin käsittelemään järkyttävän paljon sisäistä, tukahdutettua tunnetaakkaa. Koin suuren avun samaisen pikku kylän toisella laidalla pidetyistä kaakaoseremonioista.


Aina seremonian jälkeen oloni oli kevyempi ja parempi. Ihan kuin pari tuntia aikaisempi kiukaan kokoinen ja painoinen möykky rinnassani olisi kadonnut, värit näkyivät kirkkaampina ja tunsin taas harmoniaa. 


Kaakaoseremonia on upea keino harmonian saavuttamiseen.
Mayaintiaanit ovat aikoinaan sanoneet, että kaakao luo tasapainon sydämen ja mielen välille. Eli juuri sitä, mitä me nykyään kaipaamme ja jonka saavuttaminen on niin helkutin vaikeaa. 

 

1422350_10152909320736609_3173277080299868146_n

Mitä on seremoniallinen kaakao

✅ Tuo selkeyttä
✅ Lisää keskittymiskykyä,
✅ Hiljentää mielen pöpötystä
✅ Tekee meditaatiosta miltei automaattista
✅ Lisää luovuutta
✅Avaa sydäntä

✅Ja parhaimmillaan luo sillan tietoisuuden eri tasojen välille.

Mutta.

Jotta kaakao tekee kaiken tämän, se täytyy osata aktivoida.

Sitä varten pidetään kaakaoseremonioita.

Moi!

Mä oIen Antti, Hyvinvointivalmennus Lepomielen ja Kaakaoklubin perustaja. Ohjaan ihmisiä luomaan elämäänsä enemmän keveyttä, iloa ja innostusta. Koska mitä jos elämän tarkoitus olisikin elämästä nauttiminen? 

Nuorempana olin pahasti masentunut. Olin hyvä koulussa ja myöhemmin tein hyvää tulosta yritysmyyjänä. Mulla oli ystäviä, iso telkkari sekä yli 20 paria kenkiä. Elämäni piti siis olla mallillaan. 


Kuitenkin olin onneton. Mikään ei enää tuntunut miltään. En ollut itkenyt vuosiin enkä osannut enää oikein nauraakaan. Koin, että maailma oli mua vastaan ja löi paistinpannulla naamaan. En jaksanut herätä aamuisin, jouduin tsemppaamaan itseni töihin. Elämäni tuntui valehtelulta. Mietin, että jos elämä on vain tätä, ei mulla ole tarvetta tätä enää jatkaa.


Päätin lopettaa työni, lykätä Kauppakorkeaan hakemista ja lähteä maailmanympärimatkalle. Tämä matka vei minut Guatemalaan, jossa sattuman kaupalla tapasin tulevan opettajani, tohtori Billin. Bill on amerikkalainen lääkäri ja psykologi, mutta myös isoisältään oppinut shamaani. Kävin hänen luennollaan ja mietin, että ehkä hän pystyisi auttamaan minua pahan oloni kanssa. Siihen mennessä masennukseni oli mennyt niin pahaksi, etten pystynyt enää pitämään ihmisten kanssa katsekontaktia. 


Luennon jälkeen Bill tuli luokseni ja sanoi: “meidän pitää jutella”. 

 

Jäin hänen luokseen opiskelemaan luontaista parantamista kolmeksi vuodeksi. Opin psykologiaa, energiatyötä, henkisyyttä, psykologiaa, varjotyöskentelyä, meditaatiota, shamanismia sekä valmistuin sertifioiduksi neuromuskulaariseksi trigger-piste -hierojaksi.


Kiersimme ympäri Guatemalaa, kylästä kylään ja talosta taloon. Autoimme kaikkia apua tarvitsevia ilmaiseksi. Silloin en vielä ymmärtänyt omaa osuuttani enkä osannut tehdä mitään, mutta luotin olevani oikeassa paikassa. 

 

Antti promo metsä
179990_10150810371521987_1529116781_n
DSCN3809

Käänteentekevä hetki tapahtui pienessä kalastajakylässä.

Olimme auttamassa paikallista iso-muoria pienessä hökkelitalossa, missä oli maalattia. Itse istuin huteralla, kirkkaan pinkillä muovijakkaralla talon nurkassa, kun Bill avustajansa kanssa hääräsi muorin ympärillä. Jossain vaiheessa Bill käski minua tulla muorin luokse ja koskettaa häntä käsivarresta. Ajattelin, että enköhän sen verran voi tehdä, joten otin jakkarani ja siirryin lähemmäksi.

Kun laskin käteni hänen käsivarrelleen, muori hitaasti ja vaivalloisesti käänsi päänsä, katsoi minua silmiin ja näytti minulle kauneimman hymynsä, niin että kaikki hänen kolme hammastaan näkyivät.

 

Siinä hetkessä tapahtui jotain, joka kosketti minua syvältä sydämestäni.
Ymmärsin, että tätä minä haluan tehdä elämässäni: auttaa ihmisiä.

Alkoi elämäni rankin koulutus. 18 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. Ainoa ”vapaa” oli kolmen kuukauden välein matka Meksikoon uusimaan viisumini.

Vietin Billin kanssa noin 650 päivää ja tuona aikana hän repi auki joka ikisen haavani, pelkoni, traumani ja epävarmuuteni ja hänen opettamillaan työkaluilla työstin haavojani, kunnes ne olivat parantuneet.

Pahimmissa epätoivon hetkissäni kävin kaakaoseremonioissa, ja löysin taas yhteyden sydämeeni. Kiukaan kokoinen möykky rintani päällä taas hellitti.

2014 palasin Suomeen ja perustin Lepomielen. Rupesin tekemään hierontoja ja valmennuksia, ja sen lisäksi toin Guatemalan tuliaisina seremoniallisen kaakaon. Pidimme kaakaoseremonioita yhteistyössä Tarja Hirven kanssa, ja 2015 perustin Kaakaoklubin.

Nyt olen pitänyt toistasataa kaakaoseremoniaa, seitsemässä eri maassa ja Suomessa yli 15 eri paikkakunnalla.

DSCN3642
20151220171825-02


Taianomainen kaakaoseremonia aina mukanasi 

Nykyään hyvälaatuista raakakaakaota saa kaikista hyvinvointikaupoista. Jotta kaakaosta saa kaiken hyödyn, se pitää osata aktivoida. Sitä varten pidetään kaakaoseremonioita.


Kaakaoseremonia on upea keino pysähtyä, hiljentää mielesi ja saavuttaa harmonia, mutta ongelma on siinä, että harvoin seremonioiden aikataulut sopivat omien aikataulujesi kanssa yhteen tai asut eri paikkakunnalla.


Nyt voin ylpeänä esitellä sinulle:

KAAKAOKLUBIN KOTISEREMONIA

Nyt sinulla on mahdollisuus pitää oma kaakaoseremoniasi missä tahansa ja koska tahansa. Juuri silloin, kun tarvitset pysähtymistä tai lisää luovuutta, kotiseremonia on sinulle täydellinen. 


Sinun ei tarvitse kuin valmistaa kaakao, laittaa luurit päähän ja painaa “play”. 


Kaakaoklubin kotiseremonia
on 77 minuutin premium -laatuinen äänite, johon kuuluu

☕️  Kaakaon siunaus
☕️  2 kierrosta Kaakaklubin hengitysharjoitusta
☕️ 
Sydämen hymy -meditaatio
☕️ 
Radiokanavan vaihto -harjoitus

 

KAAKAON SIUNAUS

Kaakaon siunauksessa ohjaan sinut hiljentymään ja pysähtymään, tulemaan tietoiseksi hengityksestäsi ja kehostasi. Kun juot kaakaon tietoisesti, annat sille luvan vaikuttaa sinuun vahvemmin ja syvemmin. Voit käyttää siunausta vaikka aamukahvisi kanssa ja voit huomata eron!

KAAKAOKLUBIN HENGITYSHARJOITUS

Vaikka kaakao tekee mahdolliseksi saada yhteys alitajuntaan ja intuitioon, sinun pitää itse ottaa tuo askel. Kaakaoklubin hengitysharjoitukset auttavat sinua päästämään irti “päivämielestäsi” ja arkisista ajatuksista ja avautumaan suuremmalle tarinalle.

SYDÄMEN HYMY -MEDITAATIO

Tämän meditaation avulla pystyt muuttamaan oman tunnetilasi hetkessä kevyemmäksi ja positiivisemmaksi. Sen avulla hankalatkin asiat alkavat sujua. (Suosittelen kokeilemaan meditaatiota ennen ennen virastoissa asiointia tai neuvottelua.)

RADIOKANAVAN VAIHTO -HARJOITUS

Radiokanavan vaihto -harjoitus on yhdistelmä shamanismia, NLP:tä ja uskomusten muokkaamista. Jos haluat vaikuttaa omaan olotilaasi tai tekemäsi asian lopputulokseen, pelkästään tämän harjoituksen oppiminen on koko Kotiseremonian hinnan arvoinen.

Kaakaoklubin kotiseremonia toteutetaan suomalaisella Campwire -alustalla, joka toimii sekä tietokoneella että älypuhelimella. Voit kuunnella kotiseremonian niin monta kertaa kuin tahdot, missä ikinä oletkin ja se jää sinulle. Saat myös ladattua sen itsellesi, jotta voit käyttää sitä ilman internet-yhteyttä.

 

Et ole enää sidottu seremonioiden aikatauluihin vaan kaakaoseremonia kulkee aina mukanasi!

Äänitteen lisäksi haluan antaa sinulle muutakin.

Alla olevat bonukset kuuluvat Kaakaoklubin kotiseremonia -pakettiin, ilman lisämaksua.

 

Kaakaoseremonian mystiikka 

Kotiseremonian mukana tulee opetusvideo, jossa selostan seremonian eri vaiheet; mitä missäkin vaiheessa tapahtuu ja miksi se tehdään. Mitä kaakao on ja miten se vaikuttaa. Tämän avulla ymmärrät syvemmin, mistä kaakaoseremoniassa ja kaakaossa on kyse.

Kun tiedät, mitä teet ja mitä seuraavaksi tapahtuu, voit turvallisesti antautua äänitteen vietäväksi, jotta olosi on mahdollisimman turvallinen ja saat äänitteestä parhaan mahdollisen hyödyn. 

 

Kaakaoklubin salaiset reseptit

Kaakaoklubi on tunnettu herkullisesta kaakostaan. Nyt saat käyttöösi Kaakaoklubin reseptin sekä muutaman erilaisen metodin, kuinka voit valmistaa herkullisinta kaakaota. 

Kaakao on itsessään hyvin kitkerää ja monella kaakao jää käyttämättä juuri sen hankalan maun tai kökkäreisen suutuntuntuman vuoksi. Useimmiten kysytty kysymys onkin, miten valmistan kaakaon ja kuinka saan siitä niin herkullista. Nyt sinulla on pääsy vuosien varrella kehittelemiini resepteihin. 

 

Seremoniallinen tila -erikoisopas 

Saat kirjalliset ohjeet, kuinka voit luoda tunnelmallisen ja seremoniallisen tilan. Esimerkiksi, miten erilaiset tuoksut ja valaistus vaikuttavat.

Myös ympäristö vaikuttaa kokemukseen. Keittiössä huhuileva tiskivuori saattaa häiritä keskittymistä. Näillä yksinkertaisilla vinkeillä saat rakennettua tilasta kuin tilasta tunnelmallisen ja rauhallisen. Vinkkejä voi käyttää myös makuuhuoneen puolella 😉 

30 PÄIVÄN 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

tyytyvaisyystakuu

Jotta sinä voit täysin rauhassa kokeilla Kaakaoklubin kotiseremoniaa, olen ottanut riskin harteiltasi omilleni. Tuotteella on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Saat rauhassa kokeilla seremoniaa ja tuntea sen  vaikutuksen. Voit päättää sitten, haluatko pitää sen. (Koskee vain verkossa olevia palveluita)


Ja jotta sinun ei tarvitse luottaa pelkästään minun mielipiteeseeni, olen koonnut alle asiakkaiden mielipiteitä Kaakaoklubin kotiseremoniasta.

 

Kokemuksia kotiserermoniasta  

“Stressaavan arjen keskellä oli hankalaa keskittyä hengitykseen. Pintahengityksen vaihtuminen syvempään ja tietoisempaan tapaan sai kuitenkin myös laukkaavan mielen hiljenemään. Hienoa oli myös huomata, miten helposti pystyy vaihtamaan kanavaansa ja oppia uimaan yhtä vapaasti kuin delfiini. Kiitos! Harjoittelu jatkuu.”

- Tuulikki, talouspäällikkö 

“Olin tehnyt todella raskaan työviikon ja kuuntelin Kotiseremonian junassa. Minulla ei ollut edes kaakaota, mutta pääsin todella syvään rentouden ja autuuden tilaan. Väsymys kaikkosi ja sydämen hymy -meditaatiossa huomasin hihittäväni ääneen. Äänitteen taustamusiikki on upea ja tukee meditaatiota koko äänitteen ajan.”

- Pasi, yrittäjä 

Olin rakentanut uutta nettisivua pian viisi tuntia, kun tietokone alkoi temppuilemaan. Kone hidastui, kuvat eivät lataantunut ja mikään ei onnistunut. Ärsytti ja korpesi ja meinasin heittää koneen seinään. Sitten tein Sydämen hymy -meditaation (n. 15 minuuttia) ja olin taas rauhallinen ja pystyin jatkamaan töiden tekemistä. 

- Antti, hyvinvointivalmentaja

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa kokemaan kaakaon käyttösi mullistava Kotiseremonia ja vieläpä ennakkotilaajien edulliseen hintaan.

Kun otat Kaakaoklubin kotiseremonian käyttöösi, teet rauhoittumisesta todella paljon helpompaa. 

 

Mihin siis voit käyttää Kaakaoklubin kotiseremoniaa? 

🥊Jos sinulla on “huono päivä”, voit äänitteen kuuntelemalla “aloittaa alusta”
🥊
Jos sinulla on jokin haaste tai ongelma, voit äänitteen avulla löytää uusia näkökulmia
🥊
Jos sinulla on paha olla tai tunnet vaikeita tunteita, äänitteen avulla löydät niihin keveyttä ja helpotusta

🔐Jos kaipaat luovuutta tai FLOW-tilaa työssä tai projektissasi, voit äänitteen avulla saavuttaa sen helpommin ja nopeammin
🔐
Jos kaipaat pitkän viikon jälkeen rauhoittumista ja pysähtymistä, voit äänitteen avulla löytää rauhan ja harmonian
🔐
Jos haluat tehdä jotain uutta kumppanisi tai ystäviesi kanssa, voitte äänitteen avulla saavuttaa vahvemman yhteyden sydämeesi ja toisiinne

🎖Jos velvollisuuksien tekeminen puuduttaa, voit äänitteen avulla löytää uutta innostusta ja merkityksellisyyttä tekemiseen

Äänite ei ole tarkoitettu traumojen tai masennuksen hoitoon, eikä sitä voi rinnastaa psykoterapiaan tai lääkärin ohjeisiin.

 

Kun tilaat nyt, saat Kaakaoklubin kotiseremonian mukana:

 

  1. 77 minuutin kotiseremonian äänitteenä Paina ”play” ja voit kokea täydellisen kaakaoseremonian omalta kotisohvaltasi [ARVO 149€]
  2. Bonus: Video, missä opit kuinka käyttää kaakaota eri tilanteissa 
  3. Bonus: Kaakaoklubin salainen kaakaonvalmistusresepti. Opit valmistamaan kaakaosi samalla reseptillä, mitä Antti käyttää Kaakaoklubissa 
  4. Bonus: Luo seremoniallinen tila Näillä vinkeillä saat tehtyä tilasta seremoniallisen ja rauhallisen. 

Voit ostaa koko 149€ arvoisen paketin nyt tarjoushintaan:

99€

Tämä on vähemmän kuin kolmen kaakaoseremonian hinta ja voit tehdä seremonian niin monta kertaa kuin tahdot.

Kyllä, haluan helposti ja vaivattomasti rentoutua ja rauhoittua, missä ikinä olenkin, kaakaoseremonian avulla! 

Klikkaa tästä ja tilaa itsellesi Kaakaoklubin kotiseremonia.

 

Jos sinulla on mitään kysyttävää Kaakaoklubin kotiseremoniaan liittyen, niin voit lähettää minulle sähköpostia antti@lepomieli.fi tai soittaa 0407271833

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Ei minulla ole aikaa pysähtyä yli tunniksi! Voiko seremonia olla lyhyempi?

Voit tehdä koko seremonian tai käyttää siitä vain haluamasi osiot. Yksittäisten osioiden kesto on n. 15 minuuttia ja ne toimivat myös itsenäisinä harjoituksina.

Missä eri tilanteissa voin tehdä seremonian?

Voit tehdä sen missä tilanteessa tahansa! Esimerkiksi

  • Voit tehdä sen aamulla, jolloin varmistat päivän lähtevän käyntiin “oikealla jalalla” 
  • Keskellä työpäivää, kun kaipaat enemmän luovuutta 
  • Perjantai-iltana rauhoittuaksesi ja päästääksesi irti työviikon stressistä
  • Puolisosi tai kumppanisi kanssa, kun pidätte rakkaudellisen treffi-illan
  • Ystäviesi kesken vaikka mökkireissulla

Voinko tehdä Kotiseremonian yhdessä ystävieni kanssa? 

Voit tehdä! Voitte kokoontua yhteen ja kuunnella seremonian yhdessä ja jatkaa iltaanne sen jälkeen ihanan sydämellisessä tilassa.

Minulla ei ole seremoniallista kaakaota. Voinko käyttää kaupasta ostettua raakakaakaota?

Kyllä voit. Äänite on niin voimallinen, että se auttaa sinua rauhoittumaan ja avautumaan vaikka et joisi kaakaota ollenkaan. Voit siis tehdä sen millä tahansa juomalla tai millä tahansa kaakaolla. Tai välttämättä sinun ei tarvitse juoda mitään! Parhaan tuloksen saat kuitenkin käyttämällä seremoniallista kaakaota.

Mistä saan Guatemalan seremoniakaakaota?

Voit halutessasi kurssin ohjeiden avulla tilata Guatemalan seremoniakaakaota edulliseen klubihintaan.

Olen käynyt jo useamman vuoden Kaakaoklubin tapahtumissa. Mitä uutta voin saada tästä äänitteestä?

Äänitteen avulla pystyt syventämään omaa harjoitustasi ja käyttämään äänitteen eri osioita vaikka joka päivä. Voit edelleen käydä myös tapahtumissa ja tulet huomaamaan, että äänitteen käytön avulla tapahtumat tulevat olemaan sinulle vielä voimallisempia.

Voinko käyttää Kaakaoklubin kotiseremoniaa omissa tapahtumissani? 

Et voi. Kaakaoklubin kotiseremonia on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. Kaupallisesta yhteistyöstä ole yhteydessä antti@lepomieli.fi

Kyllä, haluan helposti ja vaivattomasti rentoutua ja rauhoittua, missä ikinä olenkin, kaakaoseremonian avulla! 

Klikkaa tästä ja tilaa itsellesi Kaakaoklubin kotiseremonia.

 

Jos sinulla on mitään kysyttävää Kaakaoklubin kotiseremoniaan liittyen, niin voit lähettää minulle sähköpostia antti@lepomieli.fi tai soittaa 0407271833