Oletko huomannut, että elämä toistaa itseään? Vaikka vaihtaisit työpaikkaa tai parisuhdetta, kohtaat aina samat ongelmat. Tämä johtuu siitä, että sisäinen maailmasi ei ole muuttunut.

 

 

Usko tai älä:
Sinullakin on rajattomat mahdollisuudet luoda elämästäsi nautinnollista, kevyttä ja menestyksekästä.

 

 

 Voit elää elämää, jossa luot oman todellisuutesi,
jossa itse valitset, mitä sinä tahdot tuntea.
Kunhan käsissäsi on oikeat työkalut.

 

 

 

Kuvittele, miltä elämäsi näyttäisi, jos sinulla olisi hyvä ja kevyt olla riippumatta työtilanteestasi, parisuhteesta tai siitä mitä muut sinusta puhuvat tai ajattelevat.

Tämä kaikki on täysin mahdollista. Sitä on lepomielisyys. Tässä kirjeessä paljastan sinulle, kuinka sinäkin pystyt siihen.

Kun sinulla on hyvä ja kevyt olla, sinulla on paljon suurempi todennäköisyys myös onnistua saamaan haluamasi palkankorotus, syventämään, luomaan upean parisuhteen tai menestymään omalla alallasi.

Sinäkin voit elää unelmiesi elämää, mutta ensin sinun pitää pystyä muuttamaan omaa sisäistä maailmaasi. Lue tämä kirje loppuun asti niin kerron sinulle kuinka.

avaimetlepomieleenkuva

AVAIMET LEPOMIELISEEN ELÄMÄÄN

Koetko koskaan hukkuneesi arjen rutiineihin? Päivät täyttyvät velvollisuuksista, joita suoritat yksi toisensa jälkeen. Et tunne enää merkityksellisyyttä tai innostusta asioista samalla tavalla kuin ennen.

Elämä tuntuu etenevän samalla vanhalla kaavalla. Tahtoisit jotain muutosta, että tuntisit Eläväsi enemmän, nauravasi vapaammin ja luottavasi vahvemmin, että elämä kantaa ja kaikki järjestyy. Mutta pelkäät, että uudet tuulet vievät karille ja epäonnistut. Niin siinä on ennenkin käynyt.

Onko sinun tehtäväsi vain suorittaa tätä samaa vai voisiko sittenkin olla jokin keino?

Voisiko parempi olo olla saavutettavissa ilman, että pitää tehdä radikaaleja muutoksia omassa elämässä?

Mitä jos tuntisitkin merkityksellisyyttä ja innostusta ja toimisit niiden pohjalta?

Mitä jos aamulla heräisitkin virkeänä ja innostuneena uudesta päivästä ja töidenkin jälkeen olisi virtaa puuhata lasten kanssa tai mennä omiin harrastuksiin?

Entä jos asiat sujuisivat paremmin kuin hyvin, olisit mukana elämän virtauksessa ja sinun ei tarvisi enää puurtaa tai puskea?

 

Masennuslääkkeiden kulutus Suomessa kasvaa joka vuosi. Vuonna 2016 KELA- korvausta masennuslääkkeistä sai 426 000 suomalaista. 2011 tehdyn tutkimuksen mukaan 25% työssäkäyvistä kokee jossakin kohtaa työuupumusta. Ja muuten, tiesitkö, että pitkäaikainen työuupumus saattaa luoda pysyviä muutoksia aivoihin. Toisin sanoen, suurella  todennäköisyydellä joko sinä tai joku läheisistäsi kuuluu riskiryhmään.

Onnellisuus ja hyvinvointi ovat siis jotakin, mitä me suomalaiset kipeästi tarvitsemme. Siksi tahdonkin esitellä sinulle tämän kaavan, jonka avulla pystyt vaikuttamaan merkittävällä tavalla hyvinvointiisi.

 

Mikä on se kaava, jonka avulla heräät innoissasi töihin ja arjen askareet saavat sinut hymyilemään?

 

Henkiseen hyvinvointiin vaikuttaa eniten tunnetilasi eli miltä sinusta tuntuu eikä ulkoiset tai materiaaliset tekijät. Tunnetilaan taas vaikuttaa se, mitä ajattelet eikä se, mitä ympärilläsi tai sinulle tapahtuu. Eli junasta myöhästyminen tai kahvin kaatuminen eivät pilaa päivääsi, vaan se, miten ajattelet tapahtuneesta.

Haaste on siinä, että sinulla on n. 50 000 ajatusta joka päivä ja niistä suurin osa vielä tiedostamattomia, joten niiden hallitseminen ei ole aina helppoa.

Se, mitä ajattelet, luo tilanteelle merkityksen.  Tulkitset tilanteen joko itsellesi hyväksi tai huonoksi. Huono tuntuu pahalta ja hyvä tuntuu hyvältä! 

Jos myöhästyt junasta, se on todellinen tapahtuma. Kumpi näistä tulkinnoista tuntuu paremmalta?
A) "Myöhästyn kokouksesta, saan jämätyöt itselleni tehtäväksi ja joudun pomon silmätikuksi"
B) "Myöhemmässä junassa on aina enemmän tilaa, saan keskityttyä paremmin projektini esittelyyn. Nyt ehdin tekemään siitä oikeasti hyvän!"

Oletettavasti molemmat on totta. Sinulla on valta valita, kumpaa ajattelet ja mihin keskityt. 

Suurella todennäköisyydellä keskityt siihen, mihin olet lapsuudessa oppinut ja jatkat saman vanhan kaavan toistamista uudestaan ja uudestaan.


Oletko huomannut, että elämä toistaa itseään? Vaikka vaihtaisit työpaikkaa tai parisuhdetta, kohtaat aina samat ongelmat. Tämä johtuu siitä, että sisäinen maailmasi ei ole muuttunut.

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia muuttamaan sisäinen maailmasi ja vanhat kaavat. Voit elää elämää, jossa luot itse omat kaavasi. Jossa itse valitset, mitä sinä tahdot tuntea.

Haasteiden ja vaikeiden asioiden välttelyn sijasta opit arvostamaan ja kohtaamaan ne, jolloin valta siirtyy sinulle ja sinä päätät, mitä tahdot tuntea.

Miksi luottaisit minuun?

kolme vuotta shamaanin opetuksessa


Olin nuorempana vakavasti masentunut. Koin, että maailma on minua vastaan ja mikään ei tuntunut hyvältä. Kun riittävän pitkään olin tukahduttanut tunteeni ja niellyt pettymykseni, en tuntenut enää mitään - en iloa enkä surua. Pelkäsin, etten kestä enää, mutta jokin pieni ääni sisälläni sanoi, että elämässä täytyy olla jotain muutakin. Tämä EI ole minun elämäni vaan haluan jotain parempaa.

Joten lähdin tutkimusretkelle maailman ympäri etsimään, mitä minä tahdon elämälläni tehdä. Törmäsin Guatemalassa amerikkalais-kanadalaiseen shamaaniin, joka opissa olin kolme vuotta luontaisesta parantamisesta, psykologiasta ja shamanismista. Yksi hänen opetuksensa muutti oman maailmankatsomukseni ja sen haluan tänään jakaa myös sinulle:

Ympäristösi ei vaikuta sinuun vaan sinä vaikutat ympäristöösi.

 

Ensin en ymmärtänyt, mitä se tarkoittaa. Sitten en uskonut, että se on mahdollista. “Jaa että mäkö muka vaikuttaisin ympäristööni omalla ajatukseni voimalla kuin joku jedi vai?” tuhahdin opettajani puheille. Kunnes näin uudestaan ja uudestaan ja uudestaan kuinka hän pystyi muokkaamaan todellisuutta, saamaan mahdottoman mahdolliseksi ja manifestoimaan elämäänsä mitä ihmeellisimpiä asioita.

Kolmen vuoden intensiivisen opiskelun jälkeen ymmärsin, että kuka tahansa meistä pystyy vaikuttamaan ympäristöönsä. Päätin muuttaa takaisin Suomeen ja alkaa opettamaan oppimaani täällä. Suomeen paluustani on kulunut nyt viisi vuotta ja nimitän tätä metodia lepomieleksi - tilanteista riippumattomaksi onnellisuudeksi.

 

Opetan näitä taitoja henkilökohtaisessa valmennuksessa, mutta nyt olen koonnut tärkeimmät työkalut myös helposti ymmärrettävään muotoon verkkovalmennukseksi, jotta myös sinä voit oppia avaimet kevyempään elämään.

Tahdon esitellä sinulle avaimet lepomieliseen elämään -
 työkalut, joilla muutat vaikeudet mahdollisuuksiksi - ilolla ja keveydellä

 

Sinulla on nyt ulottuvillasi ainutlaatuinen kurssi, joka soveltuu erityisesti itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ja heille, jotka ymmärtävät, että elämä SAA TUNTUA HYVÄLTÄ.


Tämä verkkovalmennus opettaa sinulle toimivat strategiat, kuinka pystyt muuttamaan sisäistä maailmaasi niin, että muutos alkaa näkymään myös ulkopuolellasi.

Mitä voit saavuttaa osallistumalla tälle kurssille?
Vapauden.

Mitä tahansa elämässäsi koetkaan, voit luoda tilanteelle merkityksen, jota voi arvostaa. Arvostamisen avulla luot itse kaiken tarvitsemasi energian etkä ole enää riippuvainen muiden ihmisten mielipiteistä tai energiasta. Olet vapaa.

Sinusta tulee omavarainen kaikissa elämän osa-alueissa. Kun päästät irti uhriutumisesta ja hyväksyt roolisi todellisuutesi luojana, kaikki on mahdollista.

🔑 Ymmärrät, mikä elämässäsi on tärkeää ja mistä sinä nautit, jotta voit tuntea enemmän merkityksellisyyttä, onnellisuutta ja luottamusta

🔑 Opit tekemään tavoitteita perustuen tunnetiloihin eikä vain ulkoisiin asioihin, jolloin tavoitteet tulevat sinulle eikä sinun tarvitse puskea päästäksesi niitä kohti

🔑 Pystyt pitämään kiinni omasta tunnetilastasi riippumatta mitä ympärilläsi tapahtuu

🔑 Ymmärrät että sinun fokuksesi ja sisäinen maailmasi on voimakkaampi kuin ulkoiset realiteetit eli se, mitä sinulle tapahtuu ei enää määrittele, miltä sinusta tuntuu

🔑 Opit vetämään puoleesi haluamiasi asioita helposti, kevyesti ja ilolla sekä ymmärrät miten vetovoimanlaki oikeasti toimii

🔑 Elämästäsi tulee kevyempää ja sinusta tulee onnellisempi

🔑 Opit kommunikoimaan avoimesti ja suorasti, mutta ystävällisesti, jotta ihmissuhteesi syvenevät ja paranevat

🔑 Opit löytämään FLOW -tilan ja elämän virtauksen, jotta asiat tapahtuvat helposti ja kevyesti eikä sinun tarvitse enää murehtia


MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ

Kurssi kestää 4 viikkoa. Se sisältää lähes neljä tuntia videoita ja 42 sivuisen työkirjan.

Kurssi toimitetaan internetin välityksellä. Voit käydä sen omaan tahtiisi, mistä tahansa, kunhan sinulla on vain tietokone ja internet-yhteys.

Saatat pohtia, onko tämä taas yksi niistä “kaikki on mahdollista!  ole onnellisempi! elämä on yhtä satua ja yksisarvisia!” -kursseista. Älä huoli.

Yksisarviset ovat hyvä juttu, mutta tämä kurssi ei kerro niistä.  Me keskitymme maanläheisiin, toimiviin keinoihin, jotka voi tuoda omaan elämään. Ei hömpötystä vaan konkretiaa ja käytännönharjoituksia.

Kuljemme yhdessä askel askeleelta eteenpäin. Joka viikko saat uudet harjoitukset ja ohjatut meditaatiot, joiden avulla saavutat viikon tavoitteet. Mitä jos onnellisuuden saavuttaminen voikin olla helppoa ja se tapahtuu seuraamalla iloa?

Tässä vielä tarkemmin listattuna, mitä käymme läpi kullakin viikolla

suunta

I SUUNTA

• Mitä tunteet ovat ja miksi haluamme voida hyvin

• Opetan sinulle rakentamani kartan - Mielialamäen - jonka avulla sinun on helppo hahmottaa, mitä tunnet ja kuinka voit vaikuttaa tunteisiisi

• Mitä kontrasti - eli elämän haasteet ja vaikeudet - oikeasti ovat ja miten ne auttavat meitä

• Kuinka neutralisoit negatiivisen tunteen

• Kuinka nostat ja vahvistat positiivisia tunteita

• Oman tunnetilan aktivointi

• Mahdollisten haasteiden hahmottaminen ja niihin valmistautuminen

 

ARVO 149€

navigaattori

II MATKA

• Valinnat ja valinnanvaikeus

• Elämän prioriteetit, mikä on tärkeää

• Elämänpyörän täyttäminen ja uudet valinnat

• Miten tehdä valintoja oikein

• Mitä sitten, kun tarvitsee tehdä jotain, mistä ei pidä

• Kommunikointi parisuhteessa ja läheisten kanssa

• Rakkauden viisi eri kieltä

• Miten uskomukset vaikuttavat kommunikointiin

• Aktiivinen kuuntelu

• Aktiivinen puhuminen

ARVO 149€

fokus

III FOKUS

💎 Miten pidät huolen omasta tunnetilastasi tilanteesta riippumatta

💎 Mikä on realiteetti ja kuinka voit muuntaa niitä

💎 Hyväksyntä vs. vastustus

💎 Tunteeseen rentoutuminen

💎 Rituaalit - aamuFOKUS ja iltaFLOW

💎 Oman värähtelyn hallitseminen

💎 Kuinka sinun fokuksesi on realiteetteja vahvempi ja sinä valitset, missä todellisuudessa elät

ARVO 149€

flow

IV FLOW

 

  • kuinka saavutat flow-tilan
  • opit tärkeimmän työkalun VALO:n, joka mullistaa tapasi elää
  • miten selviytyä menneen murehtimisesta tai tulevan jännittämisestä
  • kuinka voit hidastaa ja vaikuttaa ajankulkuun
  • kuinka luoda arjesta hauskempaa ja nautinnollisempaa
  • parempien valintojen tuominen arkeen
  • mitä tarkoittaa “ilon seuraaminen” ja kuinka se tulee muuttamaan elämäsi
  • kuinka jatkaa uudenlaista elämää kurssin jälkeenkin

 

ARVO 149€

 

Niin kuin huomaat, kurssi on hyvin kokonaisvaltainen ja kattava. Se on tuhti paketti elämäsi muuttamiseen kevyemmäksi ja saat siitä varmasti uusia työkaluja muuttaa vaikeudet mahdollisuuksiksi.

Haluan kuitenkin antaa sinulle vielä lisäksi muutaman rahanarvoisen bonuksen, jotta kokemuksesi lepomielisyydestä on varmasti elämääsi mullistava. 

BONUKSET


💎 Ohjatut meditaatiot (arvo 78€)

Ohjattujen meditaatioiden avulla mielen rauhoittaminen on todella paljon helpompaa kuin hiljainen istuminen. Meditaatioissa on selkeä ohjaus, jonka avulla halutaan saavuttaa jotain - parempi tunnetila, rennompi olo tai vahvempi keskittyminen. Saat ladattua meditaatiot omalle koneellesi tai puhelimeesi ja ne ovat käytössäsi niin usein kuin tahdot, kurssin päättymisenkin jälkeen.


💎 Henkilökohtainen valmennus Antin kanssa (arvo 150€)

Henkilökohtainen valmennus varmistaa, että olet saanut kurssilla opitut asiat käytäntöön ja vapautamme juuri sinua henkilökohtaisesti rajoittavat uskomukset. Saat Antin herkeämättömän huomion ja läsnäolon käyttöösi tunniksi. Antti osaa kysyä sinulta juuri oikeat kysymykset tai auttaa sinut ohjattuun meditaatioon, joka on juuri sinulle tehty. Saat valmennuksesta videotallenteen.

 

TAHDON, ETTÄ SINULLA ON MAHDOLLISUUS KOKEILLA KURSSIA

Rahan ja aikasi sijoittaminen saattaa epäilyttää. Mitä jos tämä ei tunnukaan sopivalta kurssilta? Sen takia annan sinulla 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun. Saat rauhassa kokeilla ja soveltaa kurssin työkaluja ja jos et huomaa edistymistä, palautan rahasi takaisin enkä kysy syytä palautukselle.

14 PÄIVÄÄ - 100% RAHAT TAKAISIN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Ymmärrän hyvin, että vaikka tiedätkin oman hyvinvointisi olevan elämäsi arvokkain sijoitus, askel voi silti tuntua vaikealta ottaa.

Siksi olenkin päättänyt ottaa riskin harteiltasi ja laittaa sen omille harteilleni. Pystyn tekemään näin, koska olen 100% varma, että opettamani menetelmät toimivat poikkeuksellisen hyvin ja tulet olemaan kurssiin tyytyväinen. Voit ostaa kurssin nyt ja päättää myöhemmin pidätkö sen.

Joten käy kurssia rauhassa läpi. Jos koet, että se ei palvele sinua tässä hetkessä, palautan investoimasi rahat takaisin.

Ja tietenkin saat pitää jo lataamasi materiaalit.

Mutta enhän voi odottaa, että uskoisit vain omia puheitani. Siksi olen pyytänyt muutamia asiakkaitani kertomaan sinulle, mitä mieltä he ovat olleet yhteistyöstämme.

"Voin kyllä takuu varmasti sanoa, että kun Antin oppeja tekee omassa elämässä niin muutos positiiviseen on sataprosenttisen varma! Kyllä käsi sydämellä suosittelen! Joka päivä kiitän mielessäni Anttia ❤️

Vaikeuksien keskellä muistan Antin sanat, että ilman niitä haasteita mulla ei ois tilaisuutta harjoitella lisää mun taitoja. Ja itse päätän mihin ajatukseni keskitän.  

Nyt ymmärrän mikä voima mun ajatuksilla on ja mikä tärkeintä, tiedostan heti kun ajatusten suunta on väärä ja osaan kääntää ne positiiviseen. Lisäksi oon ymmärtänyt, että mun todellisuus on mun ja jonkun muun todellisuus voi olla ihan toinen. Eikä mua enää yhtään harmita tietyt asiat, kun vain sillä minun todellisuudella on merkitys mulle itselleni."
- Marjo

"Matka joka valmennuksen aikana käytiin oli fantastinen. En olisi voinut aloittaessani kuvitella kuinka paljon elämänkatsomus voisi valmennuksen aikana muuttua.

Varmuus omaan tekemiseen ja olemassaolemiseen sekä sisäisen rakkauden löytäminen itsestäni olivat ne suurimmat annit, jota tänä aikana sain. Lämpimät suositukset kokeilemaan ja katsomaan mitä sinusta voikaan sisältä löytyä."

 

- Markus

"Ohjelman jälkeen voin sanoa, että uskallan luottaa huomattavasti enemmän kaikkeen tulevaan sekä olen löytänyt yhteyden omaan minuuteeni.

Haluan suositella Antin puoleen kääntymistä kaikille, jotka haluavat tietää ja saada elämästään enemmän irti sekä avata uusia polkuja paikkaan, mihin eivät koskaan kuvitelleet pääsevänkään.’’

- Timo

Olen tähän saakka tehnyt vain henkilökohtaista valmennusta muutamien asiakkaiden kanssa kerralla. Nyt sinulla on kuitenkin ainutlaatuinen mahdollisuus päästä oppimaan samat harjoitukset ja työkalut, jotka opetan huomattavasti arvokkaammassa valmennusohjelmassani, kun ilmoittaudut mukaan NYT.

Tämä on viimeinen mahdollisuus, kun voit saada koko lepomielen konseptin käyttöösi näin edulliseen hintaan! 

Voit jatkaa vanhoja tapojasi ja vanhaa elämääsi - ja kokea sen tuoman raskauden ja ponnistelun - tai investoida tähän kurssiin ja itseesi, ja kokea selkeän muutoksen parempaan ja kevyempään elämään. Tai voit jatkaa kirjojen lukemista ja kursseilla käymistä, mutta niin kuin tiedät - niissä todellinen haaste on saada uusi tieto käytäntöön. Tässä kurssissa erityisesti keskitymme siihen, kuinka sinä saat muutettua omaa arkeasi.


Pidäthän siis huolen, että teet oikean ratkaisun jonka kanssa voit elää tyytyväisenä.

Lupaan, että jos tämä kurssi ei muuta elämääsi niin vähintäänkin se muuttaa tapaasi elää. Tässä on sinun mahdollisuutesi. Kyse on valinnasta.

Kun ilmoittaudut kurssille, pääset aloittamaan kurssin heti. Sinulle on kurssille kolmen vuoden pääsyoikeus, joten sinulla on hyvin aikaa opiskella ja tuoda opit käytäntöön.

Muutos, jonka pystyt elämässäsi kurssin työkaluilla saavuttamaan on mahdotonta mitata rahassa.

Neljä viikkoa kestävän, Avaimet lepomieleen -verkkokurssin yksittäisten osioiden arvo on yhteensä 596€. Sen lisäksi saat ilmaiseksi bonuksia 228€ arvosta.

Et kuitenkaan maksa tästä kurssista 824 euroa, vaan...

saat kurssin hintaan 197€,

ilmoittautuminen  päättyy 12.6.2019 klo 22:00.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luotto- tai pankkikortilla. Ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkokurssiin ja kaiken lisäksi voit osallistua täysin riskittä. Sinulla on 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuu, joten sinulla ei ole hävittävää.

Tee tämä valinta itseäsi varten. Kun pidät huolta itsestäsi, se tarttuu myös läheisiisi.

Jos sinulla on mitään kysyttävää kurssista, lähetä minulle sähköpostia antti@lepomieli.fi ja vastaan mielelläni.

Toivon, että lähdet mukaan tälle matkalle.


Antti Leponiemi
antti@lepomieli.fi
www.lepomieli.fi

PS. Elämä ei välttämättä tunnu aina pelkältä elokuvalta, mutta eläminen on yhtä elokuvaa. 

Mitä tarkoitan? Pahimmatkin laskut, pohjat, sydänsurut, paniikkikohtaukset ja prosessit ovat kauniita. Kun lopetamme ”kauheiden” tunteiden vastustamisen, eläminen muuttuu.

Lupaan, että jos tämä kurssi ei muuta elämääsi niin vähintäänkin se muuttaa tapaasi elää. Tässä on sinun mahdollisuutesi. Kyse on valinnasta.

Joten tee itsellesi palvelus ja osallistu kurssille nyt. Sinulla ei ole mitään hävittävää.

PPS. Muistathan, että tämä on VIIMEINEN MAHDOLLISUUTESI saada Lepomielen koko konsepti käyttöösi näin edullisesti!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.6 klo 22:00.

Lepomieli Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Antti Leponiemi

antti@lepomieli.fi
Skype: Lepomieli
Facebook: Lepomieli

Lataa ilmaiseksi Mielialamäki -työkirja,

kirjassa opit kaavan, jolla pystyt nopeasti paikallistamaan tunteesi ja muuttamaan niitä.

Klikkaamalla "Tilaa" annat luvan lisätä sinut Lepomielen sähköpostilistalle. Mekin vihaamme roskapostia emmekä anna sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Kaikki viestintä, jota saat Lepomieleltä, on suunniteltu innostamaan ja tuomaan sinulle uutta arvoa. Kiitos, kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä!
- Antti

Lepomieli