Lepomieli
Rauha

Lepomieli -valmennukset

Hyvä olo on opittavissa oleva taito.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit löytämään ilon, helppouden ja hauskanpidon omassa arjessasi.

Löydämme yhdessä sinulle helpolta tuntuvan tavan alkaa elämään elämääsi, jossa saat seurata sisäistä ohjaustasi - iloa ja innostusta. Saat työkalut ja harjoitukset, joilla pystymme muuttamaan elämäsi haluamaasi suuntaan.

Ohjaan sinut näkemään mahdollisuuksia, joiden et tiennyt olevan edes olemassa. Opit luomaan elämääsi iloa, helppoutta ja yltäkylläisyyttä. Kun opit hallitsemaan tunnetilojasi, pystyt luomaan haluamasi todellisuuden. Elämän ei ole tarkoitus olla vaikeaa vaikka meistä monet ovat siihen ehdollistuneet.

  • Mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua?
  • Mitä jos muiden mielipiteet eivät olisi ongelma?
  • Mitä tehdä silloin, kun mikään ei tunnu auttavan ja voit äärimmäisen pahoin?

Oletko valmis viemään elämäsi uudelle tasolle?

Tarjoan sinulle ilmaisen mahdollisuus-valmennuksen, jotta saat henkilökohtaisen kosketuksen tapaani valmentaa.

Lepomieli elements

Lepomieli TOUCH - tunnekehohoidot

Sinun tarpeisiisi luotu, läsnäolevan kosketuksen hoito, joka koskettaa fyysisen kehon lisäksi myös tunne- ja energiakehoasi. Hoito saa sinun kehosi kertomaan, millaista kosketusta tarvitset juuri tässä hetkessä. Hoito on paljon enemmän kuin hieronta. Se tuo sinut takaisin keskukseesi, linjaukseen todellisen itsesi kanssa. Hoito on lempeä ja voimaannuttava, ja se tuntuu todella hyvältä.

 

Valitse hoitosi seuraavista vaihtoehdoista:

Kosketus
Kaipaako kehosi läsnäolevaa kosketusta? Saat juuri sinulle sopivaa kosketusta, silitystä ja läsnäolemista. Anna itsellesi lupa rentoutua ja vastaanottaa kaikki se, mikä sinulle on tarkoitettu. Se on paljon.

Rentous
Viikon rantaloma kahdessa tunnissa. Saavutat syvän rentouden tilan ja pystyt lataamaan akkusi. Saatat kokea, että olet käynyt jossain todella kaukana. Se tuntuu todella hyvältä. Olet taas valmis jatkamaan sinulle tärkeitä asioita uudella energialla. Jätät stressin ja löydät rauhan sisältäsi tässä syvärentouttavassa hoidossa.

Vapaus
Kannatko taakkoja, huolia, tunnelukkoja tai fyysisiä kipuja, joista haluat päästä vapaaksi? Tämä on Lepomielen terapeuttisin tunnekehohoito, jossa saat uudestaan yhteyden omaan itseesi ja pystyt päästämään irti asioista, mitkä eivät enää palvele sinua. Valitse vapaus.

Hoidot kestävät kaksi tuntia, johon sisältyy lempeä hoitoon laskeutuminen ja rauhassa hoidosta palautuminen. Hoidon jälkeen ei ole kiire mihinkään ja onkin hyvä varata riittävästi vapaa-aikaa hoidon jälkeen. Hoidoissa käytetään halutessasi ylellisiä tuoksuöljyjä.

Hoidon hinta on 115€.
Kaikilla hoidoilla on 100% tyytyväisyystakuu.

Hoidot ovat varattavissa Tampereella että Helsingissä.
Varaa hoito soittamalla Antille numeroon 0407271833 tai sähköpostilla antti@lepomieli.fi

Lepomieli Instagramissa

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Antti Leponiemi

antti@lepomieli.fi
Skype: Lepomieli
Facebook: Lepomieli

Saat ilmaiseksi kaksiosaisen videovalmennuksen
"Murheesta arvostukseen minuutissa"

Lepomieli